σήμερα είναι σίγουρα η ημέρα των σάκων. Πιθανώς λίγο πάρα πολύ για πολλούς από εσάς να χειριστείτε. Αισθάνομαι ότι αν αυτές οι τσάντες συγκεντρώθηκαν και πήγαν σε ένα πάρτι, όταν η μπάλα της ντίσκο θα λάμψει πάνω τους, το φως θα τυφλούσε το δωμάτιο. Αναρωτιέμαι αν κάνω κάποιον από εσάς να αισθάνεστε με αυτόν τον τρόπο με τη μεταλλική/python/χρυσό/ριγέ τσάντα ημέρα σήμερα. Εν πάση περιπτώσει, αισθάνομαι ότι αυτές οι τσάντες μπορούν να τραβηχτούν μόνο με τα απλούστερα από τα εύκολα ρούχα- καλά τζιν, μια λευκή δεξαμενή και χαριτωμένα τακούνια. κάποιος διαφωνεί; Η Versace συνήθως φωνάζει για προσοχή και αυτή η τσάντα δεν κάνει διαφορετικά.

Η τσάντα Versace Velvet Show είναι πραγματικά μια ίδια η παράσταση. Η τσάντα περιγράφεται ως,

“Αρκετά λαμπερό για μια θεά, τις πολυτελείς τσάντας βελούδου της Versace με πολυτέλεια. Οι κυματισμοί του χρυσού βελούδου λάμψη πάνω από το όμορφο σχήμα του σακουλού, με το κομψό δερμάτινο δέρμα και μια diva-άξια παροχή γυαλισμένων χρυσών καρφιών, πόρπες, αλυσίδες και αξεσουάρ. Με την επένδυση από μεταξοτυπία, μια ευχάριστα παρακμιακή τσάντα. ”

Σκέφτομαι ότι οι δεξιότητές μου δεν ήταν έτοιμοι να πω κάτι από αυτό, αλλά ίσως να προσπαθήσω να πλησιάσω σε αυτό (επομένως δεν ήμουν αγγλικός μεγάλος). Το πρώτο εντυπωσιακό μέρος της τσάντας είναι το βελούδο με δερμάτινο δέρμα και το γυαλισμένο χρυσό μεταλλικό υλικό. Το καλύτερο από το get-go και τα δύο αυτά περιουσιακά στοιχεία φωνάζουν σε σας. Η υπόλοιπη τσάντα αρχίζει να θολώνει μαζί με το croc-σφραγισμό και το χρυσό: υπάρχει μια δομή πλαισίου (που πραγματικά αγαπώ το σχήμα σε αυτή την περίπτωση) που έχει δύο χρυσά χτυπήματα με χρυσά κύβους Versace, ένα χρυσό μενταγιόν Medusa που κρέμεται από το Το μπροστινό μέρος της τσάντας (σαν το υπόλοιπο της τσάντας δεν έλαβε αρκετή προσοχή από μόνη της), ορατά χοντρά ιμάντες χρυσού μεταλλικής αλυσίδας που οδηγούν μέχρι το croc-σφραγισμένο ιμάντα και γιατί να μην τελειώσει με τις λεπτομέρειες της πόρπης που έχουν Δερμάτινες ιμάντες με Croc κάθε πλευρά της τσάντας. Αυτή η τσάντα δεν παίζει γύρω. Εκτός από όλη την εξωτερική τρέλα, το εσωτερικό είναι επενδεδυμένο σε μεταξωτό μεταξωτό και έχει μια μικρή τσέπη και μια χρυσή (φυσικά είναι χρυσή) Versace Plaque. Η τσάντα φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από ό, τι μπορεί να είναι, μετρώντας επάνω σε 11 “x 6” x 5.5 “. Εάν σήμερα δεν ήταν αρκετά showy για σας ήδη, αυτή η τσάντα είναι βέβαιο ότι θα σας βάλει πάνω από την κορυφή, πράγμα που είναι το ίδιο πράγμα που κάνει η ετικέτα τιμών. $ 2,016 μέσω Eluxury.