Έτσι, ίσως να κοιτάτε αυτή την τσάντα και να σκεφτείτε τον εαυτό σας, “Um, Shannon, εσείς ήδη μιλήσατε για αυτή την τσάντα”. Ναι, αυτό είναι αλήθεια, η Amanda κάλυψε τον botkier James Hobo δύο εβδομάδες πίσω. Αλλά δείτε, το πράγμα είναι, αυτό το χρώμα πήδηξε σε μένα τόσο πολύ που έπρεπε να γράψω γι ‘αυτό ξανά.

Η Amanda ανέφερε πώς αγαπούσε εντελώς αυτή τη νέα τσάντα και όλα τα χαρακτηριστικά της. Συμφώνησα μαζί της και συμφωνώ μαζί της τώρα. Ενώ μπορεί να συμφωνήσετε ή να μην συμφωνήσετε μαζί μου, πιστεύω πραγματικά ότι αυτό το πλυμένο denim εμφάνιση είναι τόσο υπέροχο, αν όχι πιο υπέροχο από τη μαύρη επιλογή Amanda που καλύπτεται νωρίτερα.

Σίγουρα, αν είστε σε απελπιστική ανάγκη για μια νέα μαύρη τσάντα, αυτή η επιλογή θα ήταν καλύτερη. Ωστόσο, αν ψάχνετε να αλλάξετε τα πράγματα λίγο, θα το θεωρούσα πολύ. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι αυτό το botkier James Leather Hobo ήταν κατασκευασμένο από denim. Ναι, ξέρω, το ίδιο το όνομα λέει δέρμα, αλλά απλά κοιτάζοντας το, ίσως να έχετε σκεφτεί το ίδιο.

Λατρεύω πόσο μαλακό και εύπλαστο το δέρμα φαίνεται. Έχω το ήμισυ του μυαλού να κατευθυνθώ στο Saks σήμερα το απόγευμα, να βρω αυτή την τσάντα και να το αγγίξω τον εαυτό μου! Ο ιμάντας μεμονωμένης λαβής με μια πτώση 7 “μοιάζει να ταιριάζει και να αισθάνεται υπέροχα. Ωστόσο, αν θέλετε κάτι λίγο περισσότερο, χρησιμοποιήστε το αποσπώμενο ιμάντα ώμου με την πτώση των 20 “. Φυσικά μπορείτε να δείτε τις δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ με τη φούντα τους. Ευτυχώς, τα τραβήγματα δεν ζυγίζονται με πάρα πολύ υλικό – αρκετά για να πάρουν το σημείο. Αγοράστε μέσω Saks για $ 595.