για την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2020, ο δημιουργικός διευθυντής της Hermès Nadège Vanhee-Cybulski έχει δημιουργήσει μια κομψή συλλογή πρακτικής πολυτέλειας. Έχει ήδη δηλώσει η Vogue ως “η καλύτερη εμφάνισή της ακόμα”, η Vanhee-Cybulski έφερε μια σειρά από πολύ φορητά κομμάτια, κατασκευασμένα τόσο από το δέρμα όσο και το μεταξωτό Hermès είναι γνωστό, κομμένα σε σχήματα που είναι τόσο παρήγορα όσο και καινοτόμα. Τα χρώματα περιελάμβαναν γήινες αποχρώσεις του πράσινου, της κρέμας, του μαύρου, του ναυτικού, του μπορντό και του μαύρου και περιελάμβαναν μια οπτική ισορροπία δομής με ρευστότητα. Τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα αφορούσαν την εξισορρόπηση των λεπτών οπτικών συμμετρικών – όπως το πλέγμα, τις ορθογώνιες περικοπές και τα στρώματα, τις πλευρικές λωρίδες του καμβά και τη ραφή αντίθεσης – με εντυπωσιακές ασύμμετρες λεπτομέρειες.

Αυτές οι σαφείς αλλά ισορροπημένες αντιθέσεις μεταφέρθηκαν στις συλλογές αξεσουάρ. Παρουσιάστηκε εμφανώς σε πολλά χρώματα και τα δέρματα ήταν ένα ζευγάρι πολύ ανοιχτό αλλά πολύ δομημένα δερμάτινα σανδάλια, που αποτελείται κυρίως από μια βάση και ένα διασταυρωμένο ιμάντα, το οποίο θα ήταν ένα τέλειο κομπλιμέντο για το ανοικτό αλλά δομημένο tote που περιείχε επίσης, μια απλή επανάληψη της αλυσίδας D’Ancre Pattern (κάποιος θα ελπίζουμε ότι, για πρακτικούς σκοπούς, το tote έρχεται με μια προαιρετική επένδυση). Άλλες επιλεγμένες τσάντες περιελάμβαναν μια σταθερή επανάληψη του Cinhetique. μια επιμήκης τσάντα που έμοιαζε με ένα maxibox με λεπτομέρειες Lindy (διπλωμένες γωνίες, ασύμμετρο φερμουάρ, συμπαγή κορυφή). Και ένας πολύ αιχμηρός μικρότερος ξάδερφος του Birkin. Τα τελευταία δύο ήταν ισορροπημένα με ιμάντα υγρού καμβά. Αυτά ήταν σε αντίθεση με αυτό που φαίνεται να είναι μια ογκώδης και εντελώς αδόμητη τσάντα που έγινε αποκλειστικά από ένα μεγάλο μαντήλι με ένα πιάτο για να κρατήσει τα άκρα του μαντήλι μαζί.

Φθορά πολυτελή, συμμετρία/ασυμμετρία, ισορροπημένες αντιθέσεις, δομή και ρευστότητα. Τελικά αυτή η συλλογή είναι μια τέλεια εκτελεσμένη πράξη εξισορρόπησης, επιτρέποντάς μας να απεικονίσουμε πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε τόσο με έναν σύγχρονο τρόπο που αισθάνεται φυσικό και δεν είναι συντριπτική. Δείτε μερικές λεπτομέρειες από την παρακάτω εκπομπή και την εκπομπή στο Hermes.com.