Κάθε διασημότητα, αθλητής και αθλητικός ανεμιστήρας έχει αναλάβει τη Νότια Φλόριντα για τους Αγίους της Νέας Ορλεάνης που αναλαμβάνουν τους Colts Indianapolis στο Super Bowl XLIV. Ενώ μερικοί είναι εδώ για να πάνε στο παιχνίδι, πολλοί απλώς απορροφούν τον ήλιο της Φλόριντα και συμμετέχουν σε μία από τις χιλιάδες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται γύρω από τη Νότια Φλόριντα. Αυτό είναι πραγματικά το μέρος για να είσαι τώρα!

Η Kim Kardashian μας έχει ήδη δείξει την αγάπη της για τις τσάντες Adriana Castro, όταν έφερε το modish συμπλέκτη της. Χθες το βράδυ ο Kim πήρε το Dolled και κατευθύνθηκε στο Prime 112 για να δειπνήσει ενώ έκανε το ντεμπούτο μιας τσάντας Adriana Castro που δεν είχε δει πριν, το συμπλέκτη Nina. Ο συμπλέκτης είναι ένα υπερμεγέθη στυλ φακέλου που λειτούργησε τέλεια με το έντονο έντυπο έντυπο φόρεμα του Kim. Όχι μόνο αγαπάμε αυτό το συμπλέκτη, αγαπάμε ολόκληρη την εμφάνιση του Kim. Επειδή αυτό είναι το πρώτο που βλέπουμε από τον συμπλέκτη Adriana Castro Nina και αγαπάμε το βλέμμα του Kim Kardashian τόσο πολύ, αυτή είναι η εμμονή του Σαββατοκύριακου!

Ο συμπλέκτης Nina θα είναι διαθέσιμος σε κροκόδειλο για $ 1.495, σαύρα για $ 1.160 και Python για $ 945. Αυτό είναι μόνο μια ακόμη τσάντα και celeb για να προσθέσετε στη λίστα των celebs που αγαπούν να μεταφέρουν Adriana Castro τσάντες. Email info@adrianacastroonline.com για να εξασφαλίσετε το συμπλέκτη Nina από τη συλλογή του φθινοπώρου του 2010.

Ακόμα καλύτερα είναι ότι η Adriana Castro έχει δημιουργήσει έναν ειδικό κωδικό για όλους τους αναγνώστες PurseBlog για τσάντες άνοιξης 2010! Αυτή τη στιγμή μπορείτε να παραγγείλετε τσάντες άνοιξης και να λάβετε 30% έκπτωση. Email: info@adrianacastroonline.com και ελέγξτε την Adriana Castro Online.

Κωδικός: AcpurseBlogSpring για 30% έκπτωση (Σημείωση: Αυτός ο συμπλέκτης δεν περιλαμβάνεται καθώς είναι πτώση)