Ακριβώς πόσο συχνά εμφανίζονται νέα εμπορικά σήματα που δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, ωστόσο, προσιτά; Όλοι μας κατανοούμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα: όχι συχνά. Με πολλές μάρκες χαμηλότερης τιμής, όχι μόνο υποφέρει υψηλής ποιότητας, ωστόσο το σχεδιασμό. Παρόλο που δεν έχω δει ακόμα προσωπικά τον νεοεισερχόμενο του πορτοφολιού, μπορώ να βεβαιώσω την αλήθεια ότι τα στυλ είναι εντυπωσιακά. καθώς και αυτό είναι το ήμισυ της μάχης.

Η R & EM θα μεταφερθεί αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα της Macy καθώς και στο Macys.com από τις 23 Φεβρουαρίου. Η γραμμή υποδεικνύεται για να πιάσει το ενδιαφέρον σας με τη διασκέδαση, το πειράγματο και την φιλική έκκληση.

Η συμφωνία με την εναρκτήρια συλλογή για την άνοιξη του 2011 είναι ευρέως γνωστός συγγραφέας ιστολογίου Keiko Lynn. Το στυλ της ρέει εντελώς με το R & Em Vibe, το οποίο είναι μόδα μπροστά καθώς και παιχνιδιάρικα κομψά. Τα έξοδα της συλλογής που κυμαίνονται από $ 15 για μικρά προϊόντα έως λίγο πάνω από $ 100 για μεγαλύτερα totes. Σε έναν αξεσουάρ κόσμο όπου τα 1.500 δολάρια κατέληξαν να είναι ο κανόνας για πολλούς από εμάς, αυτό το είδος κόστους είναι μια απόλαυση.

Φυσικά, διατηρώντας αυτό το είδος σημείου κόστους, δεν θα πάρετε δέρμα. Μάλλον η R & EM έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει το denim, τον καμβά, την raffia, καθώς και το τεχνητό δέρμα στην αγορά για να διατηρήσει τα στυλ προσβάσιμα. Σχεδόν όλοι έχουν μερικές λιγότερο δαπανηρές τσάντες στο ντουλάπι της, καθώς και όσο ένα στυλ είναι κάτι που μπορώ να οραματιστώ τον εαυτό μου χρησιμοποιώντας, θα σκεφτώ για οποιοδήποτε είδος κόστους.

Εάν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη, ποπ στην πλατεία Herald της Macy αύριο στις 23 Φεβρουαρίου στις 5μμ, για να ικανοποιήσετε τον Keiko Lynn για την εκτόξευση στο κατάστημα. Όπως και αν δεν μπορείτε να το κάνετε αύριο, η γραμμή θα προσφερθεί επίσης στο Macy’s online.