μία από τις προτιμώμενες ταινίες μου όλων των εποχών, γίνεται από τιμή. Ναι, φαίνεται σαν ένα προβλέψιμο κοτόπουλο, καθώς και, ενώ αυτό δεν είναι εντελώς λανθασμένο, είναι επίσης εξαιρετικά υπέροχο και διασκεδαστικό. Οποτεδήποτε έρχεται στην τηλεόραση, το βλέπω, καθώς και μπορώ ή δεν μπορώ να κατέχω το DVD καθώς και να το ανοίξω κάθε λίγες εβδομάδες. απλά λέω’.

Παρακολουθώντας την τιμή, έπεσα όπως με τη Michelle Monaghan. Είναι μια φανταστική ηθοποιός καθώς και μια φυσική ομορφιά. Παραμένει από το προσκήνιο για το μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο του προγράμματος που βρέθηκε εδώ, καθώς και εκεί, καθώς και οι παπαράτσι απολαμβάνουν τη φωτογράφηση της. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πήρε το αξιαγάπητο παιδί της στο διάσημο κ. Bones Pumpkin Patch στο Λος Άντζελες, καθώς φαίνεται ότι όπως και κάθε άλλο αστέρι είχε την ίδια ιδέα για τα παιδιά τους. Μου αρέσει ότι η Michelle έμεινε κάτω στη γη με την επιλογή της τσάντας της, μια πανέμορφη τσάντα Duffle Coach. Το κόστος είναι $ 348 μέσω του προπονητή.

Αγοράστε την παράδοση του προπονητή σε μια σειρά από χρώματα μέσω του προπονητή στο διαδίκτυο για $ 348. Το χρώμα της Michelle είναι Carnelian.