Το σεληνιακό νέο έτος πλησιάζει γρήγορα, καθώς και σήμερα ρίχνουμε μια ματιά στην τελευταία συλλογή σχεδιαστών σε περίπτωση κινεζικής Πρωτοχρονιάς. Ο Fendi γιορτάζει το έτος του αρουραίου με μια εκπληκτική συλλογή από τσάντες περιορισμένης έκδοσης καθώς και αξεσουάρ που μόλις έπεσαν την Παρασκευή στο Fendi.com.

Αυτή η ειδική συλλογή κάψουλας παίρνει τα κλασικά Fendi, όπως το αγαπημένο Peekaboo καθώς και την εικονική μπαγκέτα, η οποία είναι πίσω με τεράστιο τρόπο, καθώς και τα επανασυνδέει σε αρκετά ροζ τόνους. Από τα λείο δερμάτινα μοσχάρια έως τα ελκυστικά μεταλλικά καθώς και από λαμπερά πούλιες, αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από τη μαγευτική αυξημένη χρυσή απόχρωση.

Το Fendi προσφέρει μια μυριάδα διαφορετικών στυλ, καθώς και μεγέθη σε αυτή τη συλλογή, από μικρο και μίνι μπαγκέτες μέχρι το Peekaboos ιδανικό για την καθημερινή, υπάρχει κάτι για όλους. Το τέλειο κομμάτι δήλωσης, θα θελήσετε να προσθέσετε μία από αυτές τις εκπληκτικές σιλουέτες στην περιστροφή σας αυτό το χειμώνα. Επιθεωρήστε τα αγαπημένα μας παρακάτω.

Fendi Iconic Peekaboo Medium (4.200 $)

Fendi Baguette Mini (2.100 $)

Fendi Peekaboo Iconic Mini (3.390 $)

Fendi Peekaboo εικονική σαύρα XS (6.500 $)

Fendi Baguette (3.690 $)