Οι μέρες μου είναι κάπως φοβισμένοι από τον κ. Καθώς και από την Miss Marc έχουν τελειώσει, ολοκληρωτικά. Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να έχουμε κατά νου γιατί ήμουν τόσο σκαρφαλωμένος στην πρώτη θέση! Ω, δεξιά- δεδομένου ότι είναι τύπος ανατριχιαστικού. Ωστόσο, είναι πολύ μεγάλοι σε ένα περίεργο Tim Burton κάπως τρόπο. Ωστόσο, είμαι πάνω από την ανατριχιαστικότητα.

Η Μις Μάρκ είναι σε ό, τι τώρα, από μπλουζάκια μέχρι σακίδια μέχρι την τσάντα νομισμάτων που εξέτασα πριν από λίγο. Ωστόσο, κανένας δεν είναι τόσο γοητευτικός ή χρησιμοποιεί μαλακά χρώματα εκτός από αυτό το Marc από τον Marc Jacobs Miss Marc Area Cross Body Bag. Είναι ταραχώδη χωρίς να είναι τόσο συγκεχυμένη, καθώς και αξιολάτρευτο χωρίς να είναι τόσο νεανικό. Επιπλέον, η εικόνα της Miss Marc αντισταθμίζει το περίεργο διαμορφωμένο κεφάλι της προσθέτοντας ένα πειρατικό καπέλο. Έξυπνος, Marc Jacobs, εξαιρετικά έξυπνος.

Επιπλέον, το bit crossbody εκμεταλλεύεται το μοτίβο denim του φωτός που είναι εξαιρετικά τώρα, καθώς και ενσωματώνει το πλέξιμο, καθώς και ένα φούντα σουέτ για ένα κομμάτι από μια στριμμένη δύναμη λουλουδιών, hippie kid vibe. Ωστόσο, φυσικά, το πειρατικό γραφικό αντιφάσκει αυτό, δεν είναι. Απλά δεν μπορούμε να καρφώσουμε τη Δεσποινίς Marc κάτω. Το επόμενο πράγμα που γνωρίζουμε, μπορεί να είναι μηχανικός υπολογιστών καθώς και άγκυρα ειδήσεων με το στυλ της ξανθιάς φίλης μας Barbie. Πάρτε με το Shopbop για $ 158.