Φεβρουάριος πάντα γλιστρά πάνω μου, καθώς και τότε αφήνει τόσο γρήγορα όσο έφτασε. Ο μήνας είναι γεμάτος εβδομάδες μόδας, οπότε είναι λίγο τρελός, καθώς ο Φεβρουάριος ήταν τόσο ψυχρός που πέρασα πολλά από το χρόνο μου στρατηγικά επιλέγοντας την πιο γρήγορη μέθοδο για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να παγώσετε. Πήρα λίγο αγορά, όμως, καθώς και ενώ είπα στον εαυτό μου ότι έχω πολλές τσάντες Celine, ανακάλυψα τη μέθοδο μου στο κατάστημα καθώς και επέλεξα ένα Celine Cabas Tote.

Δεν ήταν ο στόχος μου να προσθέσω μια ακόμη τσάντα στη συλλογή μου τον Φεβρουάριο, ωστόσο η ελαφριά μεταφορά από την Celine είναι φανταστική για να φέρει όσο και να μην με αξιολογεί. Επιπλέον, μου αρέσει το μαλακό κίτρινο καθώς και το μαύρο combo. Τώρα που ανοίγω τις συζητήσεις κάθε μήνα όπου μοιραζόμαστε τις αγορές μας, τα πορτοφόλια μου θα είναι πραγματικά στην οθόνη (που είναι τόσο μεγάλο πράγμα όσο και κακό πράγμα). Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με αυτήν την τσάντα, ωστόσο δεν με χτυπά μακριά – αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Το Cabas Carry μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει μια λήψη ιμάντα. Οι κορυφαίες λαβές δεν αφήνουν αρκετό χώρο για να μετεγκατασταθούν αυτή η τσάντα μέχρι το χέρι σας εξαιρετικά μακριά. Ωστόσο, εκτιμώ επίσης την απλότητα, αφού μόλις ρίχνω πολλά πράγματα σε αυτήν την τσάντα καθώς και εξαντλείται από το σπίτι μαζί του.

Τώρα λοιπόν ας ακούσουμε και να δούμε τι αγοράσατε τον Φεβρουάριο; Θυμηθείτε, μπορείτε να μοιραστείτε μια φωτογραφία στην ενότητα σχολίων παρακάτω!