Γιατί έγραψα για τόσο πολλές μαύρες τσάντες πρόσφατα; Αυτό δεν είναι ρητορική ερώτηση – θα ήθελα πραγματικά να μάθω. Όχι μόνο μου αρέσουν οι φωτεινές τσάντες σχεδόν σε κάθε περίπτωση, αλλά είναι το καλοκαίρι! Πρέπει να είναι καιρός για εκπληκτικές αποχρώσεις του μπλε, κίτρινου και ροζ, αλλά για κάποιο λόγο, οι μισές από τις τσάντες που έχω αγαπήσει πρόσφατα ήταν μαύρες. Ίσως η αγάπη μου για το χρώμα με επηρεάζει με τρόπους που ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έκανε. Εναλλακτικά, ίσως η χειμερινή βιομηχανική τάση έχει χυθεί λίγο μέχρι την άνοιξη.

Ή ίσως υπήρξε ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός καλών μαύρων σακουλών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Ευτυχώς για όλους μας, πολλοί από αυτούς ήταν αξιοσημείωτα καλά τάσες, όπως το DKNY quilted δερμάτινο tote.

Ας πάρουμε το προφανές έξω από το δρόμο – κάθε τσάντα με βότσαλο, καπιτονέ μαύρο δέρμα πρόκειται να υπενθυμίσει σε οποιοδήποτε πραγματικό τσάντα εραστή του Chanel. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι μια ζημία σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο-παρά το μικρό λογότυπο, δεν νομίζω ότι αυτό μοιάζει με κάποιο συγκεκριμένο σχεδιασμό Chanel, αρκετά παρόμοια ώστε να ονομάζεται rip-off. Χρησιμοποιεί απλώς μερικά από τα αγαπημένα στοιχεία του Chanel, τα οποία επιτρέπονται απολύτως.

Είναι ιδιαίτερα επιτρεπτό σε ένα σημείο υπο-400 τιμής, στην πραγματικότητα. Αυτό το δερμάτινο tote φαίνεται λαμπερό και ακριβό σε μια μάλλον μέτρια τιμή, και είναι το είδος της τσάντας που θα σας εξυπηρετήσει όλο το χρόνο και για πολλές εποχές που έρχονται. Μπορεί να μην είναι το πρώτο στη λίστα αγοράς του καλοκαιριού, αλλά αν ανησυχείτε για την απομάκρυνση των χιλιομέτρων από τις τσάντες σας, περάστε τις τάσεις και επιλέξτε κάτι τέτοιο. Περάστε από το Net-A-Porter για $ 345.