σε κατάσταση υπήρχε οποιοδήποτε είδος ερώτησης ότι η τσάντα του Givenchy Horizon είναι το στυλ Givenchy πραγματικά ελπίζει ότι θα το φέρει μπροστά από τη δημοτικότητα της αντιγόνα ως Λοιπόν, το Nightingale, το περιεχόμενο του Lookbook του Fall Winter 2016 της μάρκας πρέπει να το εξαλείψει. Το βιβλίο είναι βαρύ στην τσάντα σε δύο μεγέθη, τρία υλικά καθώς και μια ολόκληρη ποικιλία χρωμάτων, από ουδέτερα έως φωτεινά.

Οι τσάντες ορίζοντα γροθιά από την είσοδο ήταν δέρμα, ωστόσο θα τις δούμε σύντομα τόσο στον κροκόδειλο όσο και στο σουέτ, και οι δύο από τις οποίες επάνω στη γοητεία της τσάντας για μένα σημαντικά. Πέρα από τον ορίζοντα υπάρχουν νέες εκδόσεις του The Nightingale καθώς και οι προεξέχοντες επίπεδες θήκες της μάρκας, οι οποίες λαμβάνουν μια πολύχρωμη, μεταλλική θεραπεία σε εκτυπώσεις νεο-harlequin.

Δείτε το πλήρες βιβλίο παρακάτω. Δεν είναι όλες αυτές οι τσάντες που βρίσκονται επί του παρόντος σε καταστήματα, ωστόσο οι επιλογές προσφέρονται για προ-παραγγελία μέσω του Neiman Marcus, του Nordstrom καθώς και του Saks.