ένας πολύ αστείο φίλος μου αναφέρθηκε κάποτε στο Rosie Huntington-Whiteley ως «σειριακό δολοφόνο αυτοεκτίμησης» και παρόλο που ποτέ δεν έχω ποτέ Ήταν ο τύπος για να κρατήσω προληπτικά τα πρότυπα ομορφιάς εκείνων που είναι όμορφοι για να ζήσουν, πρέπει να παραδεχτώ ότι είχε ένα σημείο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι μόνο η Rosie όμορφη, αλλά έχει τόσο υπερφυσικά τέλειο στυλ “μοντέλου εκτός καθήκοντος” που η ίδια η ύπαρξή της αισθάνεται άδικη. Θα πρέπει να είστε σε θέση να έχετε το ένα ή το άλλο. Και οι δύο είναι άπληστοι.

Οι υπόλοιποι από εμάς απλά θνητοί μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στα γενετικά κέρδη της Rosie, αλλά το απλό, εξελιγμένο στυλ της είναι λίγο πιο εύκολο να έρθει. Τείνει σε σύγχρονες περικοπές σε ουδέτερα χρώματα και πολυτελή υφάσματα, και πρόσφατα είναι η μέλισσα που τελειώνει την εμφάνισή της με την τσάντα ζώνης Céline. Έχω πίστευα εδώ και πολύ καιρό ότι η ζώνη είναι μια από τις πιο υποτιμημένες σακούλες ημέρας εκεί έξω, και ειλικρινά, είμαι ευχαριστημένος που η Rosie τελικά δείχνει την εκτίμηση που του αξίζει.

Η τσάντα ζώνης, όπως και ένα μεγάλο μέρος της πρόσφατης ντουλάπας της Rosie, είναι απλή και πολυτελή. Είναι ξεχωριστά λεπτομερές, αλλά όχι με τρόπο που αισθάνεται απασχολημένος ή προσπάθεια. Αν κάποιος το είδε ποιος δεν είναι εραστής της τσάντας, δεν θα ξέρουν αμέσως ποιος το έκανε, αλλά πιθανότατα θα είχαν την αίσθηση ότι κοστίζει μια αρκετά δεκάρα. Και το κάνει: η τσάντα ζώνης ξεκινά από $ 2.400 μέσω της Céline. Παρακάτω, ελέγξτε όλους τους τρόπους με τους οποίους έχουμε εντοπίσει τη Rosie που το μεταφέρει πρόσφατα.