αν φαίνεται ότι ήταν πολύ πρόσφατα ότι σας έφερα νέα για ένα ολοκαίνουργιο παγκόσμιο ρεκόρ Hermès Birkin πώληση, που ήταν από τότε που ήταν . Τον Απρίλιο, ο Privé Doorperson προσέφερε ένα Birkin στο Braise Red Crocodile για $ 298.000 σε έναν συλλέκτη στην Καλιφόρνια, ωστόσο τώρα, σύμφωνα με το CNN, ο αριθμός αυτός έχει εκλείψει από ένα Birkin που προσέφερε η Christie’s στο Χονγκ Κονγκ για λίγο πάνω από 300.000 δολάρια.

Το Birkin, που φαίνεται παραπάνω, είναι 30 εκατοστά στα Ιμαλάια Niloticus Crocodile, που ολοκληρώθηκε με διαμάντια με διαμάντια. Το τελικό κόστος δημοπρασίας ήταν $ 300.168, καθώς και ένας εκπρόσωπος της Christie’s εξήγησε τον ανώνυμο αγοραστή ως “ιδιωτικό ανατολίτικο συλλέκτη”. Η τσάντα θα είναι σίγουρα το κόσμημα της συλλογής του.

Σε μια αγορά όπου είναι προοδευτικά βασική για τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο να πάρουν τα χέρια τους με ακριβώς την τσάντα που θέλουν σε οποιοδήποτε είδος χρόνου, ο ανταγωνισμός για τους σπανιότερους Birkins μεταξύ της εύπορης ελίτ του κόσμου έχει κλιμακωθεί γρήγορα. Δεν ήταν πολύ πίσω ότι ήταν ασυνήθιστο να ακούσουμε ότι μια τσάντα που προσφέρεται για έξι αριθμούς καθόλου, καθώς και τώρα ο Birkins που διατιμούσε πάνω από 100.000 δολάρια εμφανίζονται για αγορά με ένα πάτημα του κουμπιού στο Moda Operandi από καιρό σε καιρό. Τώρα που τα έξοδα δημοπρασίας έχουν χτυπήσει τα μέσα των έξι αριθμών, είναι η υπόθεση κάποιου ως προς το πού οι τελικές τιμές των τσάντες μπορεί τελικά να εξελιχθούν, καθώς και αν η ταχύτητα της ώθησης των τιμών των δημοπρασιών είναι κάθε είδους ένδειξη, μπορεί να μην ανακαλύψουμε για χρόνια.