όλοι γνωρίζετε το παλιό κλισέ για να υπάρχουν μόνο δύο εγγυήσεις στη ζωή (θάνατος και φόρους), αλλά θα θέλαμε να θέσουμε ότι υπάρχουν Στην πραγματικότητα τρεις: Θάνατος, Φόροι και Τιμές Τσάντων Σχεδιασμού. Σήμερα, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το τρίτο πράγμα και συγκεκριμένα με τον Louis Vuitton. Από τον περασμένο μήνα, μπορεί να έχετε παρατηρήσει τις τιμές που αυξάνονται στις τσάντες της μάρκας και είμαστε εδώ με λεπτομερείς λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορείτε να περιμένετε να βρείτε στα καταστήματα.

Παρόλο που οι τιμές έχουν αυξηθεί σε τσάντες LV σε όλο το σκάφος, ορισμένοι έχουν εκτοξεύσει πολύ περισσότερα από άλλα και με βάση έναν τιμοκατάλογο που δημοσιεύτηκε από ένα από τα μέλη του Purseforum, έχουμε παρατηρήσει ένα χαλαρό πρότυπο στα ποσοστά αύξησης: το Πολύ πιο δημοφιλής η τσάντα, τα πολύ περισσότερα που θα πρέπει τώρα να πληρώσετε για αυτό. Ορισμένες από τις αυξήσεις είναι κάτω από δύο τοις εκατό για τσάντες με χαμηλότερα προφίλ, αλλά για μοντέλα όπως τα Speedy, Neverfull και Pochette Accessoires, μπορείτε να υπολογίζετε στο να βλέπετε τις τιμές να πηδούν τέσσερα με πέντε τοις εκατό. Σε λειτουργικούς όρους, αυτό δείχνει ότι πολλές αυξήσεις κυμαίνονται από $ 20 έως $ 150, ανάλογα με την αρχική τιμή της τσάντας και το ποσοστό αύξησης.

Για παράδειγμα, το Quick 30, μία από τις πολλές δημοφιλείς τσάντες της μάρκας, ενισχύθηκε από $ 970 σε $ 1.020, πάνω από 5%, ενώ η έκδοση Bandouliere της τσάντας πήγε από $ 1.390 σε $ 1.450, πάνω από 4%. Neverfull Totes παρουσίασε παρόμοιες αιχμές, με το MM να ενισχύει $ 60 από $ 1.180 yo $ 1.240. Οι μόνες σακούλες με αυξήσεις εκτός αυτού του εύρους για αυτή την συγκεκριμένη περίοδο αύξησης είναι το Nano Noe και το Nano Speedy, το οποίο και οι δύο ενισχύθηκαν από $ 955 έως $ 1.100, που είναι $ 145 και πάνω από 15%.

Οι πιο λεπτές, όμως, είναι μερικές από τις αυξήσεις που έχουν συμβεί με τις πολλές δημοφιλείς νέες τσάντες της μάρκας, οι οποίες συχνά βλέπουν χτυπήματα ακόμη και όταν η γραμμή στο σύνολό της δεν έχει αλλάξει. Το νέο Louis Vuitton Neonoe στο μονόγραμμα, για παράδειγμα, ήταν $ 1.390 όταν έκανε το ντεμπούτο του και είχε συνεπές στην τιμή τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν έγραψα για πρώτη φορά γι ‘αυτό. Στη συνέχεια, πριν από το τέλος του έτους, είχε φτάσει στα 1.450 δολάρια, παρόλο που οι γενικές αυξήσεις των τιμών δεν είχαν συμβεί. Τώρα, η τσάντα είναι σε όλη τη διαδρομή μέχρι $ 1.590, το οποίο είναι ένα άλμα έξι μηνών ύψους $ 200, ή πάνω από 14%-πολλά από οποιαδήποτε τσάντα πλήρους μεγέθους που έχουμε εντοπίσει μακράν.

Παρόλο που η αύξηση των τιμών δεν είναι ποτέ διασκεδαστική, οι λάτρεις του Louis Vuitton που διαβάζουν για τις πρόσφατες αυξήσεις του Chanel έχουν πιθανώς αναστείλει την ανακούφιση σε αυτούς τους αριθμούς. Η μάρκα αύξησε τις τιμές για μερικές από τις πολλές δημοφιλείς τσάντες έως και $ 400 για κάθε μέγεθος.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη τιμή που δημοσιεύτηκε στο purseforum μας.