Κατά τη διάρκεια των ετών, έχω συγκεντρώσει πολλές τσάντες, καθώς και εννοώ πολλές τσάντες. Μόλις πρόσφατα αποφάσισα ότι έπρεπε να χωρίσω με μερικούς, καθώς και ακριβώς όπως ήμουν προετοιμασμένος για να πάρω τα κατάλληλα απόθεμα καθώς και την αξιολόγηση του ντουλαπιού μου, ο κόσμος μας άλλαξε. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που έχουν πάρει αυτή τη φορά στο σπίτι για να οργανώσω καθώς και καθαρά, καθώς και ενώ θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για να το κάνω αυτό, συνεχώς ανακαλύπτω τον εαυτό μου να ζυγίζω τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, το σπίτι μου, και η ψυχική μου λογική. Δεν ήταν απλό για οποιονδήποτε τύπο από εμάς, καθώς και για τη ζωή κάθε ατόμου αυτή τη στιγμή επηρεάζεται με κάποιο τρόπο. Είμαστε όλοι σε αυτή τη θύελλα μαζί, ωστόσο, οδηγώντας σε διαφορετικά σκάφη. Όλοι μας αισθανόμαστε αβέβαιοι, ωστόσο πιστεύω ότι είναι μια εποχή που μπορούμε να ενσυμπωθεί μεθόδους, τη συμπόνια, καθώς και τη γενναιοδωρία προς τον εαυτό μας, καθώς και τους άλλους, ενώ όλοι μας περιηγούμε στο νέο μας φυσιολογικό.

Όταν πρόκειται για την επιχείρησή μας, θέλω να συνεχίσω να σας παρέχουμε νέο περιεχόμενο. Είναι δύσκολο, καθώς η τυπική μας οργάνωση δεν είναι τώρα βιώσιμη. Δεν μπορούμε να τραβήξουμε τσάντες από μάρκες για να φωτογραφίσετε, δεν μπορούμε να πάμε σε τοποθεσίες ή να δούμε τους ανθρώπους όπως το κάνουμε κανονικά, έπρεπε να μειώσουμε μερικούς από τους συνεισφέροντες μας, καθώς και μερικές φορές αισθάνεται αδύνατο να συνεχιστεί Κανονικά όταν οι ζωές μας δεν είναι φυσιολογικές. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάτι που εξακολουθεί να ήταν αληθινό στον πυρήνα του ιστότοπού μας, ενώ παράλληλα παρέχει μια αναβολή από την βαρύτητα στον κόσμο. Αυτό που έχω κάνει τελικά παίρνει αυτή τη φορά για να επιστρέψω στη συλλογή τσάντα μου καθώς και να σας πω την ιστορία μερικών από τις τσάντες που έχω.

Αν και σπάνια μοιράζομαι εικόνες ή βίντεο από τον εαυτό μου, αποφάσισα να τραβήξω το bandaid καθώς και να ανοίξω. Τώρα είναι η ώρα να συνδεθείτε με τους ανθρώπους περισσότερο, καθώς και ήθελα να το κάνω ενώ μένω σπίτι καθώς και να μιλήσω για κάτι που μου αρέσει: τσάντες σχεδιαστών. Ξεκίνησα αυτό στο Instagram (είμαι ήδη την 21η ημέρα, ωστόσο ήθελα να μοιραστώ ό, τι εδώ, ώστε να μπορείτε να δείτε οτιδήποτε στο PurseBlog.com). Παρουσιάζοντας τη νέα μου σειρά: #stayhomeWithBags.

Ξεκινώντας από την 1η Απριλίου, έχω επιλέξει μια διαφορετική τσάντα από τη συλλογή μου για να τραβήξω φωτογραφίες, να μοιραστώ μια μίνι κριτική, καθώς και να κινηματογραφήσει ένα σύντομο βίντεο. Αυτή είναι μια εποχή όπου η αγορά των ντουλαπιών μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, καθώς και πολλοί από εσάς με ρωτήσατε όλα αυτά τα χρόνια για να μοιραστώ περισσότερες από τις τσάντες μου. Κάθε μια από τις τσάντες μου έχει ένα backstory, καθώς και κάθε μέρα πηγαίνω στην ντουλάπα μου καθώς και τραβώντας μια τσάντα για να σας πω περισσότερα για αυτό. Είναι μια μέθοδος για να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας μαζί (είχα τόσους πολλούς υπέροχους ανθρώπους να φτάνουν να συνομιλούν ήδη), καθώς θέλω να είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες εδώ, καθώς και να μην χάσετε. Του προγράμματος που μπορείτε να συμμορφωθείτε με το Instagram, ωστόσο θα μοιραστώ όλες τις τσάντες καθώς και ιστορίες εδώ επίσης. VLAD καθώς και έχω μιλήσει για την έναρξη ενός καναλιού YouTube για τις τσάντες, καθώς και αυτό μπορεί τελικά να είναι η ώρα που επιλέγω να το κάνω!

Ελπίζω να είστε ασφαλείς, καλά, καθώς και να απολαύσετε αυτή τη σειρά! Εάν έχετε παρόμοιες τσάντες με αυτές που μοιράζομαι, μπορείτε πάντα να ανεβάσετε μια φωτογραφία στα σχόλια της δημοσίευσης αυτής της νέας κατηγορίας, ώστε να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε μαζί. Vlad καθώς και αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που έχω μια τόσο εξαιρετική γειτονιά στο PurseBlog καθώς και στο PurseForum για να συνδεθείτε αυτή τη στιγμή. Η γειτονιά είναι πάντα σημαντική, ωστόσο τώρα είναι περισσότερο από ποτέ! Μείνετε σπίτι (αν είστε σε θέση), παραμείνετε ασφαλείς, καθώς και να μείνετε καλά σε όλους!