το 2019, που πρόσφατα διόρισε τον καινοτόμο διευθυντή ανδρικών ενδυμάτων Virgil Abloh αποκάλυψε ότι η πρώτη του συνεργασία για τον Louis Vuitton θα ήταν με τον Ιάπωνο σχεδιαστή καθώς και τον DJ Nigo. Το ζευγάρι έριξε την πρώτη του δόση του Louis Vuitton X Nigo τον Αύγουστο του 2020. Τώρα, το δίδυμο επιστρέφει για το Pre-Spring 2022.

Όπως και η προηγούμενη συλλογή, η δεύτερη συλλογή LV2 παντρεύεται πλήρως την πιο εικονική οικιακή κώδικες του Louis Vuitton με τη στυλιστική τεχνική του Nigo για τη μόδα. United όταν για άλλη μια φορά από την συγγένεια τους, καθώς και ένα κοινό όπως του Streetwear, αυτή τη σεζόν LV2 επεκτείνεται στην ιαπωνική ανατροφή του Nigo καθώς και την εγγενή έννοια της μόδας. Συγκεκριμένα, οι επιρροές της ντουλάπας των δυτικών ανδρών, οι οποίες είχαν ενσταλάξει σε αυτόν από την παιδική ηλικία.

Η συλλογή στο σύνολό της συνδυάζει την προσαρμογή της δεκαετίας του ’60 με τις δυτικές επιρροές από τη δεκαετία του 1950, όλα ολοκληρώθηκαν με ιαπωνική ευαισθησία. Οι σιλουέτες RTW καθώς και τα σχήματα πορτοφολιών παρατηρούνται με έναν επίσημο φακό, ωστόσο, ολοκληρώνεται με εκλεπτυσμένη, χαλαρή κομψότητα. Μερικά από τα πιο αγαπημένα σχήματα πορτοφολιών της μάρκας εμφανίζονται με αυτό το φακό όπως το Keepall Bandouliere, το Pochette, καθώς και το Keepall Xs, ενώ διερευνώνται και νέα σιλουέτες. Το ιστορικό μοχλό μονόγραμμα του Louis Vuitton παρατηρείται σε μπλε ή μαύρο denim σε ένα στάχιμο μοτίβο πάνω από το δέρμα Taurillon. Επιθεωρήστε τις τσάντες από τη συλλογή παρακάτω.

Τα μέλη του TPF έχουν ένα ολόκληρο νήμα αφιερωμένο στη συλλογή, ωστόσο σας αρέσει ή θα προτιμούσατε να το αφήσετε;

Keepall XS
μέσω του Louis Vuitton

2.500 $

Ιαπωνικός καταδρομικός
μέσω του Louis Vuitton

2.680 $

Σακίδιο πολλαπλών τσέπης
μέσω του Louis Vuitton

3.600 $

MM Pochette Voyage
μέσω του Louis Vuitton

1.300 $