Ω, μόδα. Αυτή η βιομηχανία είναι τόσο υδάτινη. Μια μέρα μπορείτε να καταναλώσετε πλήρως από ένα κομμάτι ή τάση ή ιδέα, και στη συνέχεια μόλις ώρες αργότερα, κάτι άλλο εμφανίζεται και όλη η ενέργειά σας κάνει μια στροφή τόσο απότομη και ξαφνική που είστε έκπληκτοι ότι δεν βλάπτει τα μεταφορικά της γόνατα. (Ναι, η ενέργειά μου έχει τα γόνατα. Είναι ένα πλήρως διαμορφωμένο, αν και φανταστικό, πρόσωπο.) Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα με τη θέα αυτών των τραγουδούσαν μια τσάντα Python – πριν από δύο ημέρες, ήμουν εμμονή με το Rag & Bone. Τώρα, είναι όλα τραγούδια Α. Αν πρόκειται να κάνετε όλο το φθινόπωρο 2011 Python πράγμα, αυτές οι τσάντες είναι ο τρόπος για να το κάνετε.

Το χρυσό φινίρισμα στο Sang a pop tote πρέπει πραγματικά να θεωρηθεί ότι πιστεύεται. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές πηγαίνω στην Kirna Zabete, πάντα το παίρνω πάντα για να το εξετάσω πιο στενά. Είναι βαθιά και πολύπλευρη και τόσο απίστευτα δαπανηρή εμφάνιση ότι τα λόγια δεν το κάνουν πραγματικά καμία δικαιοσύνη. Οι περισσότερες μεταλλικές τσάντες χρυσού είναι τρομερές και κολλώδεις, αλλά αυτό αποδεικνύει οριστικά ότι είναι δυνατόν να κάνετε γυαλιστερό χρυσό με απίστευτα κομψό τρόπο. Αγοράστε μέσω Kirna Zabete για $ 3400.

Παρόλο που το τραγούδησε μια τσάντα ώμου Geo φαίνεται εξαιρετικά μικροσκοπική, η τσάντα αυτού του ματ δερμάτινου ζαχαροπλαστικής ανοίγει με τρόπο που δεν θα περίμενε κανείς να σας δώσει αυξημένο χώρο αποθήκευσης και εύκολη πρόσβαση στα πράγματα σας. Αγοράστε μέσω Kirna Zabete για $ 1250.

Η πολύχρωμη πύθωνα είναι ίσως η μεγαλύτερη από τις διαφορές των παραλλαγών στην τάση της πύθωνας για το φθινόπωρο και οι διαχρονικές αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε στο τραγούδια ένα βελούδινο συμπλέκτη σημαίνουν ότι ακόμα και μετά την εξασθένιση της τάσης, αυτός ο συμπλέκτης θα είναι κομψός. Και αυτά είναι τα κομμάτια της τάσης που πρέπει να αγοράζετε-πράγματα που δημιουργούν μια εμφάνιση της στιγμής αυτή τη στιγμή, αλλά θα έχουν ένα σπίτι στις ντουλάπες μας για πάντα. Αγοράστε μέσω Kirna Zabete για $ 1740.