Έχω ταραχώδη αυτούς τους τελευταίους μήνες με μια σειρά από πράγματα, μερικά φανταστικά καθώς και μερικοί όχι (η γιαγιά μου πέθανε τον Ιανουάριο), ωστόσο είμαι πίσω τώρα! Ένα από τα ταξίδια μου για να είμαι με το νοικοκυριό μου στο Οχάιο κατέληξε να είναι πολύ περισσότερο από ό, τι αναμενόταν, καθώς και μόνο με μια τσάντα μαζί μου, τον μαύρο Ερμή Birkin. Μου αρέσει αυτή η τσάντα, ωστόσο, μετά από να το φέρω για τόσο πολύ καιρό, πήρα να το πιστέψω γι ‘αυτό, καθώς και να καθορίσει τα πορτοφόλια εν γένει. Ξοδεύω πολύ χρόνο, πραγματικά καθημερινά, πιστεύοντας σε τσάντες. (Είναι η δουλειά μου, τελικά.) Μια ανησυχία που έπεσε στο μυαλό μου αμφιβάλλει για την τελευταία τσάντα που έχω πάρει ότι πραγματικά αγαπώ, ο τύπος του παρόμοιου σας κάνει τόσο εξαιρετικά ευχαριστημένους από την αγορά σας.

Πολλοί από εσάς καταλαβαίνετε ότι κατέχω το δίκαιο μερίδιο των τσάντες μου, καθώς και μέρος της άνοδος της ύπαρξης τόσο πολλών τσάντες είναι η κατανόηση όταν έχω ένα πραγματικά φανταστικό κομμάτι στα χέρια μου. Όλες οι τσάντες μοιράζονται τον ίδιο ακριβώς σκοπό, για να φέρουν τα πράγματα σας, ωστόσο μερικές τσάντες το κάνουν πολύ καλύτερα από άλλους. Η πραγματικότητα είναι, η τελευταία τσάντα που πήρα ότι πραγματικά μου αρέσει είναι η τσάντα του δήμου εκπαιδευτή μου. Η τσάντα θα πρέπει να έχει τη διαφημιστική εκστρατεία, είναι εξαιρετικά πρακτική καθώς και φαίνεται φανταστική επίσης. Έχω την τάση να είμαι κάποιος που φέρνει πολλά πράγματα, καθώς και να έχει μια τσάντα με υψηλή απόδοση, καθώς και άφθονη περιοχή τσέπης λειτουργεί όμορφα για μένα. Αγοράστε το δήμο εκπαιδευτή εδώ.

Είμαι στην αναζήτηση για μια νέα τσάντα, καθώς και θέλω να είναι αυτή που είναι τόσο κομψό όσο και λειτουργικό. Θέλω μια τσάντα για την οποία δεν αισθάνομαι καμία τύψη αγοραστή. Τώρα λοιπόν σας ρωτώ, ποια είναι η τελευταία τσάντα που έχετε πάρει ότι αγαπάτε πραγματικά;