καπέλα μακριά στην Amanda για να κρατήσει το φρούριο PB ως VLAD καθώς και να συμμετέχω σε “διακοπές”. Μέχρι στιγμής σε αυτό το συγκεκριμένο ταξίδι, σπάνια επιθεωρούμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας, καθώς και να συνεχίσουμε να απομακρύνουμε τα χέρια του άλλου όταν βλέπουμε τους άλλους να προσπαθούν να δουλέψουν πονηρά μέσω των iPhones μας. Ωστόσο, σήμερα, μετά από μια κουραστική μέρα στον ήλιο, και οι δύο έπεσαν και κάναμε μια απόφαση ότι ήρθε η ώρα να επιθεωρήσουμε μαζί σας όλους. Εκτός από αυτό είναι ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό check-in, δεδομένου ότι έρχομαι με το να φέρει πορτοφόλι-candy.

Ιδού, αυτό το εξαιρετικό μεγάλο Salvatore Ferragamo Travel Tote. Λίγα χρόνια πίσω ο Ferragamo έβγαλε το μάτι μου με τη μεταφορά του Carlotta καθώς και εγώ ερωτεύτηκα. Εικόναζα ότι είναι η τσάντα του Σαββατοκύριακου στο πίσω μέρος του απίστευτα φοβερού φανταστικού μετατρέψιμου μου στη μέθοδο μας στο φανταστικό σπίτι μας Hamptons. Ωστόσο, ανακάλυψα έναν αντικαταστάτη για να αποστραγγίσω τον φανταστικό τραπεζικό μου λογαριασμό γεμάτο άφθονα ποσά φανταστικών χρημάτων, καθώς και αυτό το εξωτικό Salvatore Ferragamo Alligator Travel Tote.

Δεν είναι αυτή η πιο θεϊκή τσάντα που έχετε δει ποτέ; Όταν μπήκαμε στο εκθεσιακό χώρο Ferragamo για να ξαναρχίσω τη συλλογή του θέρετρου 2012, τα μάτια μου ανακάλυψαν αμέσως αυτή την τσάντα καθώς και δεν θα διακόψω το βλέμμα μου. Πολλοί από τους οποίους διαθέτουν έναν μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό, καθώς και μοιράζονται τα πορτοφόλια σχεδιαστών μας, επιλέγουν το Hermes Travel Birkin για να είναι η μεγάλη επιλογή τους, πολύ πιο προβλέψιμη (αλλά και πολυτελή) επιλογή σε σύγκριση με αυτό το σχέδιο.

Το Ferragamo χρησιμοποιεί μια αιώνια γοητεία μαζί με υπερ-πολυτελή υλικά. Στην πραγματικότητα, οι κάτω γωνίες της τσάντας προσθέτουν υλικό που παρέχει μια αίσθηση κάποιων παρόντων τσάντες του Alexander Wang, που αφήνει τη γενική αίσθηση του στυλ τόσο εξελιγμένου όσο και ισχίο. Όταν έχω πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την τσάντα, θα είμαι σίγουρος ότι θα μοιραστώ, αν και το κόστος δεν είναι ακόμα κατανοητό.