ειλικρινά, ο ενθουσιασμός της Sarah Jessica Parker για τη δική της γραμμή παπουτσιών με κάνει σαν τα παπούτσια της πολύ περισσότερο. Τα celebs συχνά είναι γρήγορα να δανείζουν το όνομά τους σε κάποια γραμμή μόδας για την ιδανική ποσότητα cachiche και ενώ τα εμπορικά σήματα που ποδηλατούν το νομοσχέδιο είναι ευτυχείς που πιστεύετε ότι αυτά τα celebs συμμετείχαν βαθιά σε κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδιασμού, υπάρχουν σπάνια στοιχεία ότι Ήταν στο χέρι για να δώσουν ανατροφοδότηση για πολύ περισσότερα από 45 λεπτά συνολικά.

Όχι έτσι με τη Sarah Jessica Parker. Το SJP βάζει κυριολεκτικά το legwork με κάθε παπούτσι. Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν δοκιμάσει τα πραγματικά πρωτότυπα (αυτό το έργο πιθανότατα πηγαίνει σε λιγότερο χρήσιμα πόδια), αλλά θα μπορούσαν επίσης. Η Σάρα φοράει τα δικά της παπούτσια στη μπάλα Met, στον Λευκό Οίκο και συχνά βλέπει να τα φοράει καθώς παρακαλεί τους παπαράτσι να σταματήσουν να τραβούν φωτογραφίες ιδανικές έξω από το West Village Brownstone.

Αντλίες SJP Carrie Glitter
375 $ μέσω του Zappos
Είμαι ιδιαίτερα λάτρης αυτών των λαμπερών, T-strap SJP Carrie Pumps SJP φορούσε στην πρώτη νύχτα της Sylvia στο Broadway. Μπορείτε ακόμα να βρείτε αυτά τα online σε επιλεγμένα μεγέθη, δυστυχώς φαίνονται πολύ λιγότερο πιθανό να κυκλοφορήσουν από άλλα στυλ.

Το SJP διακοσμήσει τις αντλίες Fawn
545 $ μέσω του Nordstrom
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Sarah ένωσε αυτές τις διακοσμημένες μπλε σατέν αντλίες με το Hamilton-Inspired Met Gala Ensemble. Αυτή η αντλία φαίνεται να είναι ένα από τα νεώτερα στυλ της γραμμής της, και όπως ίσως υποψιάζεστε, δεν έχει κάνει το δρόμο της online ακόμα.

Αντλίες αλυσίδας SJP Fawn
207 $ μέσω 6μμ.com
Το Fawn (SANS Chain) ήταν ένα από τα πρώτα στυλ SJP που κυκλοφόρησε όταν η γραμμή της έκανε το αποκλειστικό της Nordstrom ντεμπούτο του Way πίσω το 2014. Φορούσε αυτή την ενημερωμένη έκδοση του Fawn σε ένα πρόσφατο γκαλά δείπνο.

SJP Rampling Glitter Pumps
375 $ μέσω του Nordstrom
Εδώ είναι το SJP που αφήνει μια εμφάνιση στην θέα σε μια αντλία rampling, η οποία έχει ελαφρώς πιο έντονες γραμμές από το δημοφιλές στυλ της. Ευτυχώς, αυτή η υπερ-γυαλιστερή έκδοση είναι ακόμα διαθέσιμη.

SJP Gelsey Ballet Flats
213 $ μέσω του Neiman Marcus
Η γραμμή παπουτσιών του SJP χρησιμοποιεί επίσης ένα βασικό μπαλέτο που ονομάζεται Gelsey. Εδώ είναι η Sarah έξω και περίπου στη Νέα Υόρκη σε ένα σκούρο ασημένιο ζευγάρι gelseys, προκαλώντας σαφώς τα paps να κάνουν κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο με το χρόνο τους.

SJP Naomi Peep Toe Αντλίες
255 $ μέσω του Bloomingdale’s
Ακολουθεί μια άλλη φωτογραφία του SJP που φοράει SJPs ιδανικό έξω από το σπίτι του West Village. Αυτές οι πανέμορφες, λαμπερές αντλίες Naomi είναι ένα άλλο από τα αγαπημένα μου στυλ SJP.

SJP Tartt Mary Janes
385 $ μέσω του Neiman Marcus
Η Σάρα έκανε μια εμφάνιση επιστροφής στην θέα σε ένα ζευγάρι πολύ πιο casual sjp tartt Mary Janes. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η λευκή δερμάτινη έκδοση με το Glitter Heel έφτασε ποτέ σε καταστήματα, αλλά μια έκδοση πλήρους glitter είναι ευρέως διαθέσιμη.

Μεταλλικές αντλίες SJP Taylor
355 $ μέσω του Zappos
Πάντα ο ανεμιστήρας των μεταλλικών και των τεχνών, το SJP φορούσε αυτά τα όμορφα SJP Taylors στο κόκκινο χαλί του Gala Ballet Fall 2015 της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο. Το φόρεμά της είναι ο Zuhair Murad.