Έχω ακούσει ότι το τυρκουάζ είναι το χρώμα της άνοιξης φέτος. Εντάξει, το άκουσα από κάτι που είπε ο Megs στο Twitter, οπότε ίσως δεν μπορώ να διεκδικήσω καμία πρωτότυπη έρευνα στην κατηγορία “Χρώμα της σεζόν”, αλλά η τυρκουάζ ακούγεται σχεδόν τόσο πιθανό όσο οτιδήποτε άλλο. Έχω δει πολλές ζεστές ροζ τσάντες για την άνοιξη, όμως, γι ‘αυτό θα ήθελα να το διορίσω για δεύτερη θέση.

Τέλος πάντων, τυρκουάζ: απόλυτα υπέροχη, ευγνώμων για να ακούσουμε ότι θα είναι μεγάλο τους επόμενους μήνες. Το επιλέγω πολύ με πορτοκαλί ή μια εναλλακτική λύση που φαίνεται εξίσου απαίσια δίπλα στο δέρμα μου. Έτσι, ο χρόνος για να βρω μια καλή τσάντα τυρκουάζ, υποθέτω, και ο Jimmy Choo Rahmyn-Embossed Hobo είναι ένας από τους ισχυρότερους υποψήφιους που έχω βρει.

Οι περισσότερες από τις τσάντες του Jimmy Choo που έχω δει πρόσφατα προσπαθούσαν πάρα πολύ σκληρά για να είναι ξεχωριστά και ενδιαφέροντα και το πράγμα που θεωρώ αναζωογονητικό γι ‘αυτό είναι ότι δεν προσπαθεί να είναι πιο δροσερό από ό, τι είναι. Αντί να καλύπτονται με έναν τόνο περιττών εξωραϊσμών και υλικού, οι σχεδιαστές του Choo επέλεξαν να κάνουν εξειδικευμένα βαμμένα δέρμα σε ένα σοβαρά άξια και εύκολο σχήμα και λειτουργεί τόσο πολύ βούτυρο από το να προσπαθεί να κάνει μια μέση τσάντα εντυπωσιακή με λάμψη και περιθώρια .

Το ανάγλυφο δέρμα δεν είναι η αγαπημένη μου επιλογή, αλλά μοιάζει να έκαναν μια αρκετά ανεπίσημη δουλειά να μετατρέψουν αυτήν την τσάντα σε συνθετικό φίδι, οπότε θα το αφήσω να γλιστρήσει αυτή τη φορά. Το αντίθετο φίδι του φιδιού είναι μια καλή πινελιά και η υφή λειτουργεί για να κάνει την τσάντα λιγότερο βαρετή από ό, τι θα ήταν σε κανονικό δέρμα. Μπορώ ήδη να φανταστώ πόσο όμορφο αυτό θα φανεί ενάντια στα λευκά λινά όταν ο καιρός γίνεται ζεστός. Αγορά μέσω Nordstrom για $ 1495.