Δηλώνω πολύ πιο δυσμενή πράγματα για τις τσάντες Prada από ό, τι δηλώνω θετικά, ωστόσο εγγυώμαι ότι δεν έχω τίποτα συγκεκριμένο ενάντια στο εμπορικό σήμα. Στην πραγματικότητα, η πρώτη μου τσάντα “σχεδιαστή” ήταν ένα crossbody Prada, καθώς και έχω ακόμα αγαπημένες αναμνήσεις γι ‘αυτό.

Έχουν κάνει πολύ περισσότερο λάθος από το καλύτερο σε πολλές από τις εξέχουσες τσάντες τους πρόσφατα, ωστόσο εξακολουθούν να κάνουν κάποια φανταστικά πράγματα που δεν παίρνουν τόσο πολυάριθμα πρωτοσέλιδα. Έχω τη δυνατότητα να αναλύσω πολλές από τις τσάντες τους κοντά αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς και εγώ με τις παραδοσιακές γραμμές, καθώς και την εξαιρετική οικοδόμηση του συμπλέκτη μαλακού πλαισίου Prada Saffiano.

Στην πραγματικότητα, “ιδιαίτερα ληφθείσα” θα ήταν μια υποτίμηση των συναισθημάτων μου. Είμαι σε όπως με αυτό-βαθιά, άβολα, γεμάτη περιεκτική έτσι δεν περίμενα να ανακαλύψω για μια τσάντα Prada. Στην καρδιά μου, αυτός ο τύπος παρόμοιων προορίζεται συνήθως για το Balenciaga ή το Valentino.

Παρακαλώ πιστέψτε με όταν δηλώνω ότι οι φωτογραφίες δεν κάνουν αυτή την τσάντα οποιοδήποτε είδος δικαιοσύνης. Το είδα σε ομαλό μαύρο δέρμα, το οποίο ήταν γελοία πλούσιο καθώς και ιδανικό για αυτό το είδος υπερμεγέθης, απογείωσης, από καθημερινή νύχτα. Με εντυπωσίασε ως το είδος της τσάντας που θα δείτε καθώς θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν ακριβό, ακόμα κι αν δεν είχε λογότυπο. Θα παραδεχτώ ότι φαίνεται λίγο κουραστικό στις φωτογραφίες, ωστόσο στο χέρι σας, είναι μια φανταστική τσάντα.

Όταν το άνοιξα, ήμουν ακόμα πολύ πιο ευχαριστημένος. Το κάπως ρετρό, δομημένο κλείσιμο είναι διαθέσιμο για να εκθέσει ένα εσωτερικό με δερμάτινη επένδυση (η μαύρη έκδοση έχει κόκκινο, το οποίο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το Taupe μέσα στην έκδοση κρέμας) με μια σειρά από τσέπες καθώς και επαρκή περιοχή για να Κρατήστε πολύ περισσότερο ή λιγότερο ό, τι μπορείτε να βάλετε σε μια μεσαίου μεγέθους τσάντα. Πιθανότατα δεν θα θέλατε να το γεμίσετε αυτό το πλήρες, ωστόσο λίγο επιπλέον περιοχή σε μια κατανόηση δεν είναι ποτέ φτωχό πράγμα.

Συνολικά, πιστεύω ότι μπορεί να έχω ανακαλύψει την ιδανική αντίληψη για μένα, καθώς και σε ένα από τα πιο απρόβλεπτα μέρη. Ενδεχομένως ήταν ένας κοσμικός δείκτης που στη μόδα, δεν θα έπρεπε ποτέ να μετράνε κανείς εντελώς. Αγορά με Saks για $ 1350.