και οι δύο tweeted, καθώς και το Facebooked για να απογοητεύσω εξαιρετικά από μια νέα αγορά πορτοφολιού. Εκτός από αυτό είναι.

Ο Αλέξανδρος Wang Rocco σε ένα στυλ που έβλεπα για την κομψή κομψή ατμόσφαιρα του. Αυτή η έκδοση του Rocco είχε την καρδιά μου. Το κυματοειδές ραφτό που περιγράφει πρόσθεσε μια τέτοια ωραία διάσταση στο δερμάτινο δέρμα, μαζί με τους κορυφαίους ασημένιους τόνους στο κάτω μέρος. καθώς και όταν το είδα στο διαδίκτυο έπρεπε να το έχω. Τελειότητα!

Ο υπόλοιπος κόσμος που αγαπάει τον τσάντα εξακολουθεί να γοητεύει τον αρχικό Alexander Wang Coco με μαύρο δέρμα καθώς και ορειχάλκινα καρφιά. Στην πραγματικότητα, περίμενα τον εαυτό μου το μαύρο καθώς και τον ορείχαλκο. Ωστόσο, όταν εντοπίσαμε την δερμάτινη έκδοση καμήλας, πήρα αυτό το αδύναμο συναίσθημα στα γόνατά μου. Φαινόταν τέλειο, καθώς έκανα κλικ στην παραγγελία υποβολής στον ιστότοπο του Alexander Wang πιο γρήγορα από ό, τι τα δάχτυλά μου θα μπορούσαν να πληκτρολογήσουν τις πληροφορίες αποπληρωμής μου.

Η τσάντα εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, καθώς έσπασε αμέσως τη συσκευασία. Ο Αλέξανδρος Γουάνγκ το έστειλε σε ένα πανέμορφο κουτί, εξαιρετικά net-a-porter όπως. Ήταν τυλιγμένο άψογα καθώς και καθώς έβγαλα πίσω περισσότερα στρώματα χαρτιού ιστών, είδα την τσάντα να αναδύεται. Τότε ήρθε το συναίσθημα που ήλπιζα ότι δεν θα ακολουθούσε: απογοήτευση.

Το δέρμα είναι εκπληκτικό, παχύ και smooshy, καθώς και η κυματιστή ραμμένη λεπτομέρεια προσθέτει μια τόσο ωραία πινελιά. Τα καρφιά είναι ένα φανταστικό χρώμα, ένα ασημένιο χρώμα ασημένιου τόνου που συγχαίρει την πλούσια στερέωση με φερμουάρ ασημένιου τόνου. Κάθε υλικό ήταν ακριβώς όπως περίμενα, όπως μου άρεσε.

Τώρα έρχεται το απογοητευτικό κομμάτι.

Η τσάντα είναι εξαιρετικά βαριά. Προσπάθησα σε πολλές τσάντες με την πάροδο του χρόνου, καθώς πάντα άρεσε την τάση του stud, ωστόσο αυτή η τσάντα έχει μία από τις χειρότερες αναλογίες βάρους προς μέγεθος που έχω κρατήσει ποτέ στο χέρι μου. Με τα καρφιά που βρίσκονται στο κάτω μέρος, το σώμα του duffel δεν έχει άλλη επιλογή από το να χτυπάει με ακρίβεια κάτω από το έδαφος, το βάρος των καρφιών τραβά το δέρμα κατευθείαν κάτω.

Το μέγεθος είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το Louis Vuitton Speedy 30, το οποίο είναι μια ακόμη τσάντα που μερικές φορές οι άνθρωποι δεν τους αρέσουν λόγω της έλλειψης σχήματος. Το Rocco δεν έχει πραγματικά σχήμα, όμως, το σώμα της τσάντας δεν μοιάζει τίποτα σαν να κάνει στον ιστότοπο. Προφανώς κάθε ιστότοπος που φωτογραφίες αυτή η τσάντα θα το γεμίσει, η οποία θα του παράσχει τη δομή καθώς και το σχήμα που ήθελα τόσο απελπισμένα.

Ήταν ασυνήθιστο ότι έχω περάσει για μια συγκεκριμένη τσάντα, το αγόρασα, στη συνέχεια αισθάνθηκα απογοητευμένος. Μέρος μπορεί να είναι από τότε που ανέπτυξα αυτήν την τσάντα για τόσο πολύ για τόσο πολύ καιρό, ελπίζοντας ότι θα φαινόταν ακριβώς όπως έβλεπα στο μυαλό μου. Τώρα το μόνο που πρέπει να επιλέξω είναι αν θα επιστρέψω την τσάντα, η οποία για μένα είναι κάτι εντελώς σπάνιο.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την έκδοση του Rocco μέσω του Net-A-Porter για $ 875.

Βοηθήστε με να λάβω μια απόφαση καθώς και να μοιραστώ τις σκέψεις σας σε αυτήν την τσάντα παρακάτω.