Πολλές τσάντες πέφτουν σε ένα τυπικό σχέδιο σχεδιασμού: τετράγωνο ή ορθογώνιο με ιμάντες διαφόρων μήκους. Προφανώς υπάρχουν πολλά περισσότερα για τις τσάντες και εγώ, από όλους τους ανθρώπους, το γνωρίζω. Ωστόσο, σπάνια βλέπουμε κάτι εντελώς έξω από το κουτί και όταν το κάνουμε, δεν μπορώ παρά να χαίρομαι λίγο μέσα. Σίγουρα, όχι κάθε σχέδιο είναι νικητής, αλλά οι τσάντες καινοτομίας εύκολα ξεχωρίζουν και εκτιμώ ένα διαφορετικό σχέδιο εν μέσω της μονοτονίας.

Υπάρχουν κάποιες πραγματικά funky πτώση 2011 Jamin Puech τσάντες με ένα ρωσικό τσιγγάνικο που ταξιδεύει στην Ανατολική Ευρώπη θέμα.

Τα σχέδια αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τις εμπειρίες του Jamin καθώς ταξιδεύει: τοπική κουλτούρα, τσάι και πολύχρωμη ενδυμασία γεμάτη με πούλιες και κέντημα για εκδηλώσεις ημέρας και νύχτας. Αυτές οι τρεις τσάντες έλαβαν την προσοχή μου.

Το επάνω αριστερό μέρος είναι το Matriochka (διαθέσιμο σε πορτοκαλί και μπλε) σε $ 735. Αυτός ο σχεδιασμός διαμορφώνεται μετά από τις διάσημες ρωσικές κούκλες φωλιάσματος και προσθέτει μια πραγματική πολιτιστική πινελιά στο σχέδιο. Στη συνέχεια έχουμε Stan, το $ 805 Blue Porcupine, που είναι ένα τόσο απροσδόκητο σχέδιο για μια τσάντα που δεν μπορούσα να το περάσω. Είναι κάπως χαριτωμένος, έτσι δεν είναι;! Τέλος, έχουμε το Serguei Tea Pot, το οποίο είναι ιδανικό για τα πάρτι της Alice in Wonderland και θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον για ένα δείπνο (τιμή $ 760). Περισσότερες πληροφορίες μέσω του Jamin Puech online.