Όταν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας τσάντας, αρχίζετε να φωτογραφίζετε τις λεπτές ιδιοσυγκρασίες των μεγάλων σχεδιαστών – τη μέθοδο που συνδέουν τις λαβές, τους τύπους καθώς και τα χρώματα του υλικού που τείνουν να χρησιμοποιούν, το σχήμα από τις γωνίες τους καθώς και την επιφάνεια των δέρματος τους. Όλα αυτά τα πράγματα τύπου λεπτών εμπορικών σημάτων για ένα εμπορικό σήμα με την πάροδο του χρόνου, καθώς και τις πολύ περισσότερες τσάντες που βλέπετε, τα πολύ περισσότερα που περιηγείστε ενστικτωδώς για αυτούς τους δείκτες σε κάθε σχέδιο.

Και αυτό με χτυπά ως περίεργο για το Marc Jacobs Luisa Carry Bag. Όταν το είδα χωρίς κανένα είδος ονόματος, πίστευα ότι ίσως ήταν ο Oscar de la Renta ή ίσως ακόμη και ένα από τα πολύ πιο εξορθολογισμένα κομμάτια του Lanvin, ωστόσο δεν είναι. Αντ ‘αυτού, η τσάντα είναι από τον Marc Jacobs, η αλήθεια της οποίας με εκπλήσσει ακόμα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα φτωχό πράγμα.

Έχω αισθανθεί μια μικρή κόπωση των καταναλωτών με πολλές τσάντες του Marc Jacobs τις τελευταίες εποχές. Οι τσάντες διαδρόμου είναι τόσο περίεργες όσο και οι σακούλες που δεν είναι διαδρομές είναι επίσης αναμενόμενες. Παρόλο που υπάρχουν σίγουρα πελάτες που τους αρέσουν οι τσάντες και στα δύο άκρα αυτού του φάσματος, φαίνεται ότι πολλοί λάτρεις της τσάντας high-end θέλουν κάτι που καταλαμβάνει τη μεσαία περιοχή-μοναδική, ωστόσο όχι τόσο εκκεντρική που το στυλ αυτοεξυπηρέτησης χρησιμοποιεί ρουτίνα .

Στο πλαίσιο των αξεσουάρ Marc Jacobs, αυτό το στυλ χτυπά ακριβώς αυτό το μεσαίο έδαφος. Θα είχα κάνει μερικές προσαρμογές για τη δική μου λογική, ένας από τους οποίους ήταν η προσθήκη μιας δερμάτινης λωρίδας στην κορυφή της αλυσίδας (ή εναλλακτικά, μιας λαβής διπλής αλυσίδας) για να βοηθήσει στην απλότητα χρήσης, καθώς και ένα ακόμη ύπαρξη Η αντικατάσταση της γνήσιας πύθωνας για το ανάγλυφο δέρμα, ειδικά σε αυτό το σημείο κόστους. Αυτά τα προβλήματα είναι μικρά όταν σκέφτονται από μια αισθητική άποψη, όμως, καθώς και αυτή η τσάντα με κάνει να ενδιαφέρομαι να δω πού κατευθύνονται τα αξεσουάρ του Jacobs για το φθινόπωρο. Πάρτε με τον Neiman Marcus για $ 1995.