Αυτή η έκδοση της σειράς Purseonals είναι στην τσάντα μου Chanel Reissue 227, την οποία ήθελα για τόσο πολύ καιρό. Ο Vlad με πήρε αυτή την τσάντα για τα γενέθλιά μου πριν από λίγα χρόνια και η ιστορία είναι τόσο γλυκιά που πρέπει να το μοιραστώ πριν βουτήξουμε στις λεπτομέρειες της τσάντας.

Για αυτά τα γενέθλια, ο Vlad με εξέπληξε με μια υπηρεσία αυτοκινήτου για την ημέρα στη Νέα Υόρκη. Θα έφτασα στο αυτοκίνητο και δεν ξέρω πού πηγαίναμε. Με πήγε για πρώτη φορά στο αγαπημένο μου σημείο πρωινού και η επόμενη στάση μας ήταν ένα σπα για ένα πρόσωπο και μασάζ. Αργότερα την ημέρα, το αυτοκίνητο μας πήγε στο Chanel και ο Vlad μου είπε να διαλέξω οποιαδήποτε τσάντα θα ήθελα. Ήταν σαν ένα παραμύθι. Υπήρχε αυτό το 227, μια έκδοση που μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί, με περιμένει.

Έχω μεταφέρει το chanel reissue μου 227 όλο και περισσότερο και έχω μεγαλώσει για να το αγαπήσω και το γνωρίζω πολύ καλύτερα, έτσι φαίνεται σαν μια μεγάλη στιγμή για να το συμπεριλάβουμε στα πτηνά μου.

Αισθητική
Αυτή η τσάντα δεν είναι μόνο μία από τις πιο εικονικές τσάντες όλων των εποχών, αλλά και ένα από τα πιο εκπληκτικά. Πολλοί άνθρωποι το μπερδεύουν με το κλασικό πτερύγιο, αλλά μου αρέσει η αισθητική της επανέκδοσης περισσότερο. Η επανέκδοση του Chanel επανεκδίδεται (εξ ου και το όνομά του) το 2005 με βάση ένα βασικό σπίτι από το 1955. Το προσωπικό μου στυλ είναι λίγο πιο χαλαρό (μου αρέσει ένα καλό ζευγάρι τζιν και μια απλή κορυφή), και το βλέμμα μου λειτουργεί τέλεια με αυτό τσάντα κάθε φορά.

Το κλασικό quilting και το αρνί ενάντια στο υλικό Pewter συνδυάζονται τόσο όμορφα. Το υλικό έχει το κλείσιμο του Mademoiselle Turnlock και ο ιμάντας ώμου της αλυσίδας δεν έχει δερμάτινο δερμάτινο όπως θα ήταν στο κλασικό πτερύγιο. Είμαι πραγματικά εμμονή με αυτό το υλικό και το δερμάτινο combo? Είναι η ιδανική μου εμφάνιση και κάθε φορά που μεταφέρω αυτήν την τσάντα, χαμογελάω. Στην πραγματικότητα, κοιτάζω αυτήν την τσάντα ενώ γράφω και μόλις ερωτεύτηκα ξανά.

Αν ψάχνετε για μια κλασική μαύρη τσάντα, αυτό θα πρέπει σίγουρα να είναι στη λίστα σας.

Λειτουργία χρηστικότητας +
Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πτυχές αυτής της τσάντας είναι η κορυφή του πτερυγίου, αλλά και αυτό το καθιστά λίγο δύσκολο να μπει. Πρώτα πρέπει να ξεπεράσετε την κλειδαριά (που δεν είναι τόσο σκληρή, αλήθεια να ειπωθεί), και μόλις πάρετε το κορυφαίο πτερύγιο ανοιχτό, θα βρείτε ένα άλλο πτερύγιο με ένα κλείσιμο snap. Ποτέ δεν χρησιμοποιώ το snap, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο πτερύγια για να μπείτε στην τσάντα.

Ωστόσο, μόλις ανοίξετε το επάνω πτερύγιο, θα βρείτε μια τσέπη διαφάνειας, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε το κινητό σας. Το δεύτερο πτερύγιο αποκαλύπτει το εσωτερικό, το οποίο έχει δύο ανοιχτές τσέπες και ένα μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Το εσωτερικό των τσάντες Chanel με ευχαρίστησε, με καφέ δέρμα και αλληλοσυνδεδεμένη CC ραμμένη σε τόνο νήμα.

Το πίσω μέρος της τσάντας έχει μια επίπεδη τσέπη που θα κρατήσει κάποια μετρητά ή το εισιτήριο σας. Μπορώ πραγματικά να γλιστρήσω το κινητό μου σε αυτήν την τσέπη, αλλά άρχισα να παίρνω παρανοϊκό ότι το τηλέφωνό μου θα τεντώσει το δέρμα και θα το φτιάξω. Αυτό θα ήταν δικό μου λάθος και είμαι λίγο πολύ τύπος Α για να κάνω κάτι που νομίζω ότι θα χάσει την τσάντα μου.

Λατρεύω το κλείσιμο των πτερυγίων, επειδή κάνει αυτή την τσάντα ασφαλή για να κρατήσει τα προσωπικά σας αντικείμενα, αλλά απαιτεί επίσης μερικά ακόμη βήματα για να μπείτε μέσα και έξω.

Ποιότητα + Κατασκευή
Είχα ένα μικρό snafu όταν πρόκειται για αυτήν την τσάντα, την οποία μοιράστηκα ήδη μαζί σας: δύο βίδες ήρθαν χαλαρά στο κλείσιμο της τσάντας και ο πίνακας υλικού έπεσε. Θα ήμουν πολύ πιο αναστατωμένος αν η ραφή έρχονταν ανατρεπόμενη ή το δέρμα έδειχνε φθορά εύκολα. Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι βίδες σε μια τσάντα πρέπει να παραμείνουν σφιχτά και δεν έχω βιώσει ποτέ αυτό το ζήτημα πριν, όχι σε μια σύγχρονη ή πολυτελής τσάντα σχεδιαστών.

Οι βίδες που έρχονται χαλαρά στην άκρη, αυτή η τσάντα ήταν εκπληκτική. Πήρα την τσάντα πριν από δύο χρόνια και το δέρμα μυρίζει ακόμα καινούργια, οι γωνίες δεν δείχνουν φθορά, το εσωτερικό είναι άψογο και η τσάντα έχει κρατήσει το σχήμα του θαυμάσια.

Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι η ιστορία μου για τις βίδες που πέφτουν από την τσάντα μου ήταν λίγο πάνω από την κορυφή, αλλά ήθελα να σας πω τι συνέβη γιατί δεν είχα βιώσει ποτέ πριν. Αν δεν ήταν για τις βίδες που πέφτουν έξω, αυτή η τσάντα θα πήρε εύκολα πέντε αστέρια? Δεδομένου ότι δεν είχα ποτέ το ίδιο πρόβλημα με οποιαδήποτε άλλη τσάντα, έπρεπε να το χτυπήσω σε 3,5 αστέρια.

αξία
Αυτή η κατηγορία εξακολουθεί να είναι δύσκολο για μένα για κάθε τσάντα που εξετάζω. Είναι δύσκολο να βγάλω την προκατάληψη μου, επειδή ορισμένες τσάντες κρατούν λίγο περισσότερο από την καρδιά μου από τους άλλους. Το γεγονός είναι ότι οι τσάντες Chanel είναι πραγματικά ακριβές και αυτή η τσάντα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν αγόρασα αυτή την τσάντα σχεδόν πριν από 2,5 χρόνια, με φόρο ήταν πάνω από $ 5.000. Αυτά είναι πολλά χρήματα για μια τσάντα μεσαίου μεγέθους. (Είναι πολλά χρήματα για μια μεγάλη τσάντα, επίσης).

Οι τιμές του Chanel συνεχίζουν να αυξάνονται και οι κλασικοί δεν είναι φθηνές. Για μένα, πολλά από την αξία αυτής της τσάντας έρχεται με την αξία παραμονής και την αξία μεταπώλησης. Δεν σχεδιάζω να πουλήσω αυτή την τσάντα ποτέ, αλλά αν το έκανα ποτέ, θα μπορούσα να ανακτήσω ένα καλό χρηματικό ποσό, αν όχι όλα αυτά. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις περισσότερες άλλες τσάντες.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε το PurseBlog, και εξακολουθώ να έχω σοκ αυτοκόλλητης ετικέτας όταν πρόκειται για πολλούς σχεδιαστές. Το Chanel Reissue 227 είναι σήμερα $ 6.000 χωρίς φόρο. ΕίμαιΧαίρομαι που αγόρασα τη δική μου πριν οι τιμές πήδησαν και θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Στασιμη ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η επανέκδοση Chanel έχει γίνει μια εικόνα, παράλληλα με το κλασικό πτερύγιο Chanel. Η επανέκδοση έχει ένα σύγχρονο πλεονέκτημα σε αυτό, σε συνδυασμό με κάθε κομμάτι της κλασικής ομορφιάς που είναι γνωστό το κλασικό πτερύγιο. Μια μαύρη τσάντα είναι ένα βασικό ντουλάπι, και αυτό είναι ίσως μία από τις καλύτερες μαύρους σακούλες ώμων που θα μπορούσατε να πάρετε.

Δεν βλέπω αυτή την τσάντα να πηγαίνει εκτός στυλ. Θα συνεχίσει να είναι ένα ισχυρό σχέδιο που έχει κάνει μια ασφαλή θέση στον κόσμο αξεσουάρ για τα επόμενα χρόνια.

Σύνολο
Συνολικά, το Chanel επανέλαβε τα αποτελέσματα πάνω από 4 αστέρια.

Η βαθμολογία θα ήταν υψηλότερη αν δεν είχα ποτέ προβλήματα με τις βίδες στο μπροστινό υλικό της τσάντας, το οποίο σίγουρα χτύπησε το σκορ και πρέπει να σημειωθεί. Αυτή η τσάντα είναι ένα προσωπικό φαβορί και όσο περισσότερο το μεταφέρω, τόσο περισσότερο ερωτεύομαι. Ξέρω ότι είναι πολύ ακριβό, αλλά είναι μια από αυτές τις τσάντες που είμαι τόσο χαρούμενος που έχω, και ελπίζω ότι θα γερνάει όμορφα και μπορώ να το περάσω αν έχω μια κόρη κάποια μέρα.

Εάν σκεφτόμαστε να πάρει αυτή την τσάντα, κάντε το νωρίτερα και όχι αργότερα. Οι τιμές πιθανότατα θα αυξηθούν ξανά σύντομα.