Η ζωή μας είναι εξαιρετικά απασχολημένη, φροντίζοντας την οικογένεια, τους φίλους, καθώς και την εργασία που αφήνει λίγο χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό να κάνουμε πάντα χρόνο για τον εαυτό μας καθώς και την υγεία μας. Έτσι πάρτε πολύ χρόνο από την ταραχώδη ζωή σας για να ανακαλύψετε πολύ περισσότερα για την καρδιά σας καθώς και για καρδιακές παθήσεις. Η καρδιακή ασθένεια είναι ο αριθμός 1 δολοφόνος των γυναικών στην Αμερική καθώς και αυτό το μήνα που η American Heart Association προσπαθεί να αυξήσει την κατανόηση των γυναικών.

Το Go Red for Women είναι μια κίνηση με πάθος για να βοηθήσουν τις γυναίκες να πολεμήσουν πίσω από καρδιακές παθήσεις, τον Νο 1 δολοφόνο των γυναικών στην Αμερική. Βάζοντας τον ενθουσιασμό μας μαζί με θετική δράση, μπορούμε να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε άλλες γυναίκες για τους κινδύνους τους καθώς και να τους βοηθήσουμε να ανακαλύψουν την προσωπική τους πορεία προς την πολύ καλύτερη υγεία και ευεξία για τη ζωή. Ο στόχος είναι η μείωση κατά 25% της στεφανιαίας καρδιακής ασθένειας καθώς και ο κίνδυνος του εγκεφαλικού επεισοδίου μέχρι το έτος 2010.

Γίνετε λοιπόν κόκκινο για γυναίκες εδώ. Η ένδειξη είναι απλή, καθώς θα συμμετάσχετε σε χιλιάδες γυναίκες που περιμένουν έναν πολύ καλύτερο εαυτό, καθώς και για πολύ καλύτερη υγεία και ευεξία των γυναικών παγκοσμίως. Επίσης, μπορείτε να πάρετε το Go Red Heart Inspect Quiz για να βοηθήσετε να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για την καρδιά σας καθώς και να κάνετε ένα προσωπικό σχέδιο δράσης.

Τέλος, μοιραστείτε την ιστορία σας με άλλες γυναίκες. Μπορούμε να ενδυναμώσουμε ένα ακόμη σε online υγιεινές ζωές, μοιράζοντας τις ιστορίες μας καθώς και βοηθώντας να παρακινήσει τους άλλους. Μοιραστείτε την ιστορία σας εδώ, καθώς και να ελέγξετε άλλους.