Αν είστε εξαντλημένοι για να ξεπεράσετε περίπου το 2019, έχω εξαιρετικά νέα: το 2020 είναι εδώ! Αυτά είναι τα τελευταία μας λίγα snaps από το περασμένο έτος, αλλά δεν χρειάζεται να φουσκώσουμε πάρα πολύ για το γιατί αυτές οι συγκεκριμένες εικόνες έχουν νόημα. Η κύρια σημασία τους είναι ότι είναι οι εικόνες διασημοτήτων που η υπηρεσία φωτογραφιών μας θα μπορούσε να παραδώσει μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αλλά ίσως δεν πρέπει να πουλήσω αυτά τα snaps σύντομα … πολλά Louis Vuitton, λίγο πιο Burberry και Balenciaga από το συνηθισμένο, και τον απαιτούμενο αριθμό τσάντες Chanel και Birkins. Ίσως αυτό είναι το 2019 με λίγα λόγια! Αισθάνεστε εντελώς ελεύθερος να μοιραστείτε τις προβλέψεις τάσεων της τσάντας σας για το 2020 στα σχόλια.

Μπενιαμίν Μένντι
Ο γαλλικός αστέρας ποδοσφαίρου Benjamin Mendy είδε πρόσφατα να μεταφέρει τη τσάντα μονόγραμμα Soft Trung του Louis Vuitton. Θα παρακολουθούμε εσάς και τις τσάντες των ανδρών σας το 2020, Benjamin.

Αγοράστε τσάντες Louis Vuitton εδώ

Sarah Hyland
Ο σύγχρονος οικογενειακός αστέρας Sarah Hyland φωτογραφήθηκε με τη μεταφορά αυτής της μαύρης τσάντας Lady Dior, ενώ έξω και γύρω στο Λος Άντζελες.

αγορά τώρα

Λίζα Ρίννα
Λίγες μέρες πριν από το τέλος του έτους, η Lisa Rinna έκανε τελικά μια εμφάνιση κάπου εκτός από το αγαπημένο της γυμναστήριο! Φέρνει μια μικρή τσάντα της πόλης Balenciaga.

Κατάστημα Balenciaga τσάντες εδώ

Ιρίνα Σάικ
Η Irina Shayk έσπασε, δείχνοντας μια νέα τσάντα λογότυπου Burberry TB ενώ περπατούσε στο West Village της NYC με έναν φίλο.

Κατάστημα τσάντες Burberry εδώ

Diane Kruger
Η Diane Kruger και ο Norman Reedus βρέθηκαν κρατώντας τα χέρια ενώ ψώνια στο Prada στο Soho. Φέρνει μια τυρκουάζ tweed chanel κορυφαία συμφωνία με την τσάντα με πτερύγια.

Ψωνίστε τσάντες Chanel εδώ

Τζέσικα Μούλραϊ
Η στιλίστα Jessica Mulroney επέλεξε αυτό το μοντέρνο Louis Vuitton στο Go Tote κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στο Good Morning America στη Νέα Υόρκη.

Αγοράστε τσάντες Louis Vuitton εδώ

Jaclyn Smith
Τέλος, έχουμε τον άγγελο Jaclyn Smith του Charlie, κάνοντας λίγα ψώνια στο Beverly Hills με μία από τις μικρότερες επαναλήψεις του Birkin.

Ψωνίστε τσάντες Birkin εδώ