ήταν πραγματικά άγριο Σεπτέμβριο για τους junkies μόδας όπως εσείς και εγώ, αλλά τώρα μας αφήνουμε να διαλογίσουμε για όλη αυτή την έμπνευση διαδρόμου για το υπόλοιπο του 2019. Τι Έχουμε μάθει; Πού κατευθυνόμαστε; Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις για όλους σας, αλλά βγαίνω από την άλλη πλευρά του Σεπτεμβρίου με πολλά νέα ονόματα που θα ακολουθήσουν στο Instagram και η ξεχωριστή εντύπωση ότι η Bottega Veneta και η Balmain πρόκειται να φύγουν 2019. Θα δούμε, φυσικά! Προς το παρόν, ας μετατρέψουμε το βλέμμα μας προς την εβδομάδα μόδας του Παρισιού, η οποία ολοκληρώθηκε χθες.

Ντέβον Windsor
Το μοντέλο Devon Windsor βρέθηκε στην εκπομπή SS20 Redemption στο Παρίσι που φέρει μια τσάντα Karl Lagerfeld Karl. Δεν θα αναγνωρίσουμε εσφαλμένα αυτήν την τσάντα σύντομα.

αγορά τώρα

Eva Longoria
Η Eva Longoria έπληξε μια στάση έξω από το Balmain Womenswear Spring/Summer 2020 show με μια νέα, fringed Balmain B-Buzz 23 τσάντα.

Ψωνίστε τσάντες Balmain εδώ

Charlotte Groeneveld
Η επιρροή Charlotte Groeneveld παρακολούθησε την επίδειξη Chloe SS20 στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα με μια αξιαγάπητη μικρή τσάντα.

αγορά τώρα

Βανκτόρια
Το μοντέλο Viktoria Rader έπληξε την εκπομπή SS20 Show κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού με μια λαμπερή κόκκινη Bottega Veneta Classic Bag. Είναι αυτό που δηλώνει ότι είναι!

αγορά τώρα

Cindy Bruna
Το γαλλικό μοντέλο Cindy Bruna έφερε αυτή τη διακριτική τσάντα Balmain B στην εκπομπή Elie Saab στο Παρίσι.

Ψωνίστε τσάντες Balmain εδώ

Ακρόαση ακούστηκε
Η Amber Heard έκανε λίγα ψώνια μεταξύ των παραστάσεων διαδρόμου, φυσικά. Έχει δει εδώ έξω από το κατάστημα Chanel στο Παρίσι με μια τσάντα Saint Laurent College.

αγορά τώρα

Άλεξ Τσεγκ
Εδώ είναι η Alexa Chung, στο δρόμο της στο show του Valentino SS 2020 με μια μικρή κόκκινη έκδοση της τσάντας Valentino V-Sling.

αγορά τώρα

Madison Headrick
Τέλος, έχουμε το μοντέλο Madison Headrick που βγαίνει από την εξαργύρωση SS20 κατά τη διάρκεια της PFW με μια τσάντα ζώνης Atlexander Wang Attica στο χέρι της.

αγορά τώρα