Ξέρεις τι πραγματικά εκτιμώ; Η επιστροφή του υπερμεγέθους συμπλέκτη. Έχω πολλά κλειδιά, ένα FOB χωρίς κλειδί για το αυτοκίνητό μου και ένα BlackBerry με μια υπόθεση σε αυτό, όλα τα οποία πρέπει να φύγουν από το σπίτι μαζί μου ανεξάρτητα από το τι. Έχω συναντήσει έναν δίκαιο αριθμό μικροσκοπικών τσάντες που δεν θα ταιριάζουν σε ένα από αυτά τα αντικείμενα από μόνη της, πόσο μάλλον όλοι τους μαζί – μην σκέφτονται καν να προσθέτουν μια θήκη lipgloss ή κάρτας.

Οι σχεδιαστές στο Miu Miu γνωρίζουν τον αγώνα μου, προφανώς, γι ‘αυτό ήταν τόσο ευγενικοί ώστε να δημιουργήσουν το miu miu υπερμεγέθη συμπλέκτη. Τέλος, μπορώ να μεταφέρω μια μικρή τσάντα που δεν είναι πραγματικά πολύ λίγο για να είναι χρήσιμη.

Ο Miu Miu έκανε καλή δουλειά να διατηρεί τα χρώματα αυτού του γεγονότος ουδέτερο έτσι ώστε να μην κατακλύσει μια στολή – όταν μια τσάντα είναι τόσο μεγάλη και αυτή η λαμπερή, επιλέγοντας επίσης ένα χρώμα δήλωσης θα ήταν πάρα πολύ για πολλούς πιθανούς πελάτες . Η λεπτή χρυσή, ασημένια και πράσινη παραλλαγή θα μπορούσε να προχωρήσει ωραία με πολλά διαφορετικά ρούχα χωρίς να ανεβαίνει τα άλλα στοιχεία ενός συνόλου. Εκτός από όλα αυτά, αν χρειάζεστε τα χέρια σας εντελώς δωρεάν για κάτι, έχει ένα προαιρετικό ιμάντα. Εγγραφείτε μου, παρακαλώ. Αγορά μέσω Net-A-Porter για $ 995.