Αισθάνεστε ότι το ειδικό τσίμπημα στον αέρα; Οσμή ότι η μυρωδιά-τα ενσωματωμένα αρώματα χίλια εκδοτών περιοδικών, καθώς και καλά-τακούνι fashionistas, περιμένοντας ανυπόμονα σε έναν κλειστό χώρο; Αισθανθείτε ότι η ίδια η γη περιστρέφεται πάντα τόσο ελαφρώς, πρακτικά ανεπαίσθητα από τη φυσική της τροχιά; Μόνο ένα πράγμα μπορεί να είναι φταίξιμο: η εισαγωγή της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Ενώ οι συμπατριώτες μου μέχρι το βόρειο trudge με το χιόνι, καθώς και περιμένουν on line για τους συντριβές μπροστά τους για να γυρίσουν μακριά, θα χαλαρώσω στο διαμέρισμα που ελέγχεται από το κλίμα, τρώγοντας τσιπς Pita καθώς και να πίνω λευκό κόκκινο κρασί που Ήρθε από ένα βιδωτό μπουκάλι (δεν ντρέπομαι). Θα δω ακριβώς τις ίδιες συλλογές που κάνουν, με μια αναμονή περίπου μιας ώρας πριν οι εικόνες φτάνουν στο διαδίκτυο, καθώς πιθανότατα θα έχω πολύ καλύτερη άποψη (μην κάνετε λάθος, οι “συμπατριώτες” Σε ποιες παραπέμπω δεν είναι άνθρωποι μπροστινής σειράς). Έτσι δεν θα έρθετε μαζί μου; Έχω μερικούς σπουδαίους λόγους που πραγματικά πρέπει.

1. Δεν ήσασταν προσκεκλημένοι: που δεν ήμουν. Ετσι.

2. Η Νέα Υόρκη είναι, που έχει πρόβλημα καιρού κατάστασης αυτή τη στιγμή: είμαι ένας ντόπιος καθώς και (μέχρι στιγμής) δια βίου νότιος, καθώς και η προοπτική συσσώρευσης χιονιού δεν ταιριάζει καλά μαζί μου. Σίγουρα, φαίνεται αρκετά από το εσωτερικό όσο η δύναμη καθώς και η καλωδιακή τηλεόραση λειτουργούν, ωστόσο η έννοια του περπατήματος γύρω από αυτό παράγει μια αόριστη αίσθηση πανικού στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μου καθώς και αυθόρμητα οράματα το πεζοδρόμιο. Δυστυχώς, η εβδομάδα μόδας (και η ζωή στη Νέα Υόρκη εν γένει) χρειάζεται ένα κομμάτι από το εξωτερικό, καθώς και δεν είμαι έτοιμος να κλιμακωθεί αυτό το είδος εμπόδιο. Αυτό είναι αν θα μπορούσα να έχω πάρει εκεί-η λέξη είναι ότι οι πτήσεις στα βορειοανατολικά είναι χτυπήματα-και-χάσιμο στην καλύτερη περίπτωση. Ακόμα και τότε, δεν υπάρχει ποτέ καμιά διαβεβαίωση ότι η τρελή υπηρεσία οχημάτων δεν θα με σκότωσε στο ταξίδι πάνω από τη γέφυρα από το αεροδρόμιο.

3. Ο κώδικας φόρεμα είναι πολύ πιο άνετος στο διαμέρισμά σας: η ποσότητα του στρες και το άγχος που θα πρέπει να προκαλέσει η εβδομάδα μόδας είναι σίγουρα εξαντλητική, καθώς και τότε υπάρχουν τα χρήσιμα ζητήματα που συνδέονται με την κακή κατάσταση της χειμερινής περιόδου στην κορυφή του. Η μόδα σίγουρα αμαυρώνει τη λειτουργία σε αυτή την περίπτωση, καθώς και ο αριθμός των ανατριχιαστικών γυναικών που περιμένουν να εισέλθουν σε εκθέσεις μόδας σε αυτή την εξαιρετικά στιγμή θα πρέπει να είναι στις εκατοντάδες, αν όχι περισσότερο. Αντίθετα με τα άνετα μπλουζάκια καθώς και γκέτες που συνήθως φορώ γύρω από το σπίτι, καθώς και η επιλογή δεν είναι δύσκολο να γίνει. Επίσης, στο διαμέρισμά σας, δεν υπάρχει κανένας 22χρονος 22χρονος με ένα ακουστικό που κοιτάζει κάτω από τη μύτη σας, ενώ βρίσκεστε εκεί στο κρύο, μετατοπίζοντας το βάρος σας άβολα στην κορυφή των πανύψηλων πλατφορμών σας, περιμένοντας την για να σας ανακαλύψει και Ελέγξτε σας. Έχετε ουσιαστικό για το διαμέρισμά σας; Παίρνετε στο “show”. Ανετα.

4. Τα σνακ είναι επίσης καλύτερα: Δείτε: τα προαναφερθέντα τσιπ Pita καθώς και το φθηνό κρασί, καθώς και κάθε είδους απόσυρση της επιλογής σας. Ή αν θέλετε να βγείτε στο δείπνο με έναν φίλο, απλά αναστρέψατε με τις διαφάνειες των προτιμώμενων εμφανίσεών σας αργότερα ή δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα του σχεδιαστή. Όταν μένετε στο σπίτι, ο κόσμος της μόδας σας περιμένει. Στη Νέα Υόρκη, ο Marc Jacobs δεν περιμένει καν τη γυναίκα freakin ‘gaga.

5. Δεν απαιτείται να είστε εκεί για να δείτε τις εκπομπές online: τεράστια ονόματα όπως ο Marc Jacobs, ο Rodarte, ο Alexander Wang καθώς και ο Calvin Klein θα μεταδίδουν τις εκπομπές τους στο διαδίκτυο για το Hoi Polloi για να δουν ακριβώς το ίδιο Χρόνος ως Glitterati που είναι παρόντες. Εβδομάδα μόδας, Καλώς ήλθατε στη δημοκρατία. Χρησιμοποιεί sweatpants.

Όπως πάντα, θα έχουμε ανακεφαλαιώσεις καθώς και φωτογραφίες από τις καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που ξεκινούν φωτεινά και νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει μαζί μας! Για μια ημι-συμπληρωματική σημείωση όλων των εκπομπών που θα μεταδοθούν online καθώς και όπου μπορείτε να τις ανακαλύψετε, ανατρέξτε στον Οδηγό Handy-Dandy του Nymag.com.