Τετάρτη το βράδυ, πήγα στο βιβλίο της Kelly Cutrone που υπογράφει σε σύνορα στην Ατλάντα (θα έχω μια πλήρη δημοσίευση για αυτό τη Δευτέρα στο PurseBlog) και, προβλέψιμα, υπήρχαν Πολλά συναρπαστικά βλέμματα που συμβαίνουν ανάμεσα στους περισσότερους από 700 ανθρώπους που μετατράπηκαν όσο ακούνε τις ανησυχίες για την απόκριση του cutrone καθώς και να πάρουν μια στιγμή να αντιμετωπίσουν το χρόνο μαζί της. Μια γυναίκα σε συγκεκριμένη κολλημένη σε μένα, καθώς και όλα ξεκίνησαν από τότε που έφερε την Rebecca Minkoff Loveletter Leopard Morning μετά από μικρή τσάντα.

Σε αυτή την εικόνα, βεβαίως, η τσάντα δεν φαίνεται τόσο μεγάλη. Μπορεί ακόμη και να φανεί λίγο φθηνή εδώ (και ακόμη και στην αυθεντική ζωή, πίστευα ακόμα ότι το καθαρισμένο χρυσό υλικό φαινόταν εκπληκτικά κάτω από την αγορά), ωστόσο ήταν ένα εκατομμύριο φορές πολύ καλύτερα στο χέρι αυτού του κοριτσιού καθώς και με την ενδυμασία που επέλεξε από ό, τι σε οποιοδήποτε είδος εικόνων που έχω δει. Σε ορισμένες περιπτώσεις στον τομέα των αξεσουάρ, το πλαίσιο μιας τσάντας μπορεί να κάνει έναν κόσμο διαφοράς.

Πραγματικά θα έπρεπε να έχω τραβήξει μια φωτογραφία αυτού του κοριτσιού, αφού η ενδυμασία της ήταν σαν μια ερευνητική μελέτη κατάστασης με ακριβώς πώς να αναμειγνύουμε τα πρότυπα καθώς και να φαίνονται κομψά αντί να εμφανίζονται σαν ψυχικός ασθενής. Συνδύασε αυτήν την τσάντα εκτύπωσης λεοπάρδαλης με μαύρα κοκαλιάρικα τζιν, μια δεξαμενή, καθώς και μια ζακέτα σε ένα γκρι, ματζέντα καθώς και μπλε μοτίβο που χειριζόταν να είναι τόσο σύγχρονος όσο και κάπως η δεκαετία του ’80 ακριβώς την ίδια στιγμή. Η διάθεση του μοτίβου του πουλόβερ ταιριάζει απόλυτα με την εκτύπωση λεοπάρδαλης, παρόλο που τα χρώματα τους δεν ήταν τα ίδια. Όχι μόνο η ενδυμασία της είχε νόημα, ωστόσο έκανε την τσάντα να φαίνεται πολύ πιο χρήσιμη καθώς και κομψή στη διαδικασία. Αγορά με το Bloomingdale’s για $ 615.