Μου αρέσει να κάνω διασκέδαση από την συχνά χρησιμοποιούμενη πραγματική νοικοκυριά trope των επεισοδίων δομής γύρω από κάποιο είδος κόμματος που ενοποιεί την ομάδα και επιτρέπει στην πλοκή να προχωρήσει, αλλά επεισόδια που δεν οδηγούν σε τέτοιου είδους συμπεράσματα Τείνουν να αισθάνονται λίγο πιο διάσπαρτα και λιγότερο δραματικά. Το επεισόδιο της χθες το βράδυ, για παράδειγμα, συσσωρεύτηκε ψηλά με πολλά ενδιαφέροντα μικρά κομμάτια εδώ και εκεί, αλλά στο τέλος, αισθάνθηκα σαν να είχα φτύσει πίσω στον πραγματικό κόσμο χωρίς το εβδομαδιαίο ψήφισμα που παρέχει τυπικά οι πραγματικές νοικοκυρές.

Τα μέλη του cast δεν έμειναν σε κάποιο κεντρικό γεγονός αυτό το επεισόδιο, αλλά ξεκινήσαμε με το τέλος του κόμματος της περασμένης εβδομάδας και στη συνέχεια ακολουθήσαμε την πτώση από αυτό κατά την υπόλοιπη ώρα. Αφού κέρδισε το Tamra, ο οποίος είναι μαλακός και αρκετά γενναιόδωρος με ανθρώπους, παρά την αιχμηρή μάρκα που χτίστηκε για τον εαυτό της, η Vicki συνέχισε να πολεμά το επόμενο αφεντικό στην προσπάθειά της να ανεβαίνει (απλά επιλέξτε αυτή τη μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών, Σας παρακαλώ): Shannon. Μετά από ήπια επιτυχία με τον Heather, ο οποίος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το δράμα του Vicki, και ο Tamra, ο οποίος φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Vicki ως άνθρωπο, ο Shannon ήταν το πιο δύσκολο τεστ. Σε ένα σοκ σε απολύτως κανέναν, δεν πήγε άσχημα!

Όπως έχουμε καλύψει πριν (και όπως πιθανότατα θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε, επειδή όλοι μισούν τη Vicki είναι αυτό που κρατάει μαζί της σεζόν), το πρόβλημα με το ταξίδι συγνώμη του Vicki είναι ότι ο Vicki δεν ξέρει πραγματικά πώς να παραδεχτεί ότι μπορεί να έχει κάνει Ένα λάθος, και δεν πιστεύει ότι θα έπρεπε να υποχρεωθεί να αγοράσει για τους ανθρώπους να τη συγχωρήσουν. Η ετικέτα του Vicki για ολόκληρη την εκπομπή, αυτή από τις πιστωτικές εκθέσεις που χρησιμεύει ως προοίμιο σε κάθε επεισόδιο, είναι κυριολεκτικά: “Πριν με κρίνετε, καλύτερα να είστε τέλειοι”. Η Vicki πιστεύει ότι δεν πρέπει να υποτιμήσει να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους ούτως ή άλλως, επειδή έχουν πάρει όλα τα εισιτήρια στάθμευσης οχημάτων στη ζωή τους. Ο Shannon, ο οποίος δεν έχει τα χρόνια των σκαμπανεβίων Vicki για να την απευαισθητοποιήσει σε αυτό το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα της παραφροσύνης και που χρειάζεται κάτι για να μιλήσει για εκτός από την υπόθεση του συζύγου της, δεν ήταν δεκτικός στους αόριστα απολογητικούς θορύβους που έκανε η Vicki προς την κατεύθυνσή της .

Ενώ οι δύο αυτοί το έβγαλαν, το υπόλοιπο κόμμα είχε αποσυρθεί από την απίστευτα ντουλάπα του Kelly, στο οποίο όλοι θα κάθονταν και θα δουν τον Meghan να εισέρχεται με πολύ περισσότερα φάρμακα γονιμότητας. Δεν έπρεπε να ψάλλει τη λέξη “μωρό” για δέκα λεπτά για να συμβεί αυτή τη φορά και, ενδεχομένως, ενθαρρυνόταν από τη νέα αγκαλιά της βελόνων, κοίταξε από την ένεση της και έστειλε γρήγορα το Vicki από το κόμμα με δάκρυα με μία πρόταση . Ήμουν έκπληκτος γιατί, ειλικρινά, δεν πίστευα ότι ο Meghan είχε το εύρος.

Αφού απέτυχε να ζητήσει συγγνώμη από τον Shannon, ο Vicki είχε εισέλθει στο ντουλάπι μόδας της εξωσωματικής γονιμοποίησης για να ανακοινώσει στην ομάδα ότι ήθελε να ανακτήσει τη φιλία της με όλους, που είναι μια εντυπωσιακά κοίλη χειρονομία ακόμη και σε σχέση με όλα τα άλλα ενορχηστρωμένα ορόσημα φιλίας μιας δεκαετίας -OLD Franchise TV. Ο Meghan, ακόμα υψηλός από την επιθετική αδρεναλίνη, διέκοψε την ομιλία για να υπενθυμίσει στον Vicki ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι, η οποία ήταν η επιλογή του Vicki όταν ήταν ακόμα σε θέση σχετικής εξουσίας μέσα στην ομάδα. Μου, πώς έχουν γυρίσει τα τραπέζια.

Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Vicki, παρά την εγγύηση που έδειξε την περασμένη εβδομάδα, ενώ μιλούσε με την Tamra, αν και καταλήξαμε ως επί το πλείστον απλώς να αισθάνεται άσχημα γι ‘αυτήν. Το άλλο μεγάλο σημείο του επεισοδίου αυτού του επεισοδίου ήταν το πολύ τρομακτικό ταξίδι της Brianna στο νοσοκομείο, το οποίο έκανε ό, τι πραγματική ανθρώπινη διαμάχη κάνει πάντα στην τηλεόραση της πραγματικότητας: χρησίμευσε ως άθλιος δείκτης ότι όλα τα άλλα που συμβαίνουν στα άλλα 44 λεπτά της επίδειξης είναι βαθιά ανόητο. Για παράδειγμα, ενώ αυτό συνέβαινε, η Heather έπεσε πάνω από τις πλάκες Onyx για το νέο μπαρ του απουσία του συζύγου της και έδειξε τα παιδιά της iPhone φωτογραφίες της οροφής του νέου κινηματογραφικού θεάτρου, ενώ ο Shannon, σε συνεχείς (και συνεχώς αποτυχημένες) προσπάθειες να είναι δροσερό, να είναι δροσερό, σχεδίασε ένα κόμμα της δεκαετίας του ’70 που πραγματικά ακούγεται πολύ περισσότερο σαν να μιλούσε για τα τέλη της δεκαετίας του ’60. Πάνω στο σπίτι του Kelly, κανείς δεν γνώριζε καμία κρατική πρωτεύουσα, κάτι που είναι πραγματικά καλό, γιατί αυτό δεν είναι πληροφορίες που πραγματικά εμφανίζονται πολύ στη ζωή.

Ας γυρίσουμε πίσω στους απουσιάζοντες συζύγους, όμως: ο μάγκα του Meghan Jimmy απομακρύνθηκε από το μπέιζμπολ αρκετά καιρό για να οδηγήσει τον Meghan και μια δεξαμενή κρυοεπιβεβαίωσης στο γιατρό, που φαινόταν λίγο ανόητο για μένα – οι ιατρικές εγκαταστάσεις συνήθως μεταφέρουν αυτό το είδος Από τα πράγματα για εσάς, ώστε να μην γνωρίζετε, ακούσια, να αποκαταστήσετε τους μοναδικούς βιώσιμους κολυμβητές που έχει απομείνει ο παλιός σύζυγός σας μετά από βιζεκτομή; Φαίνεται ότι θα έπρεπε να είναι μια διαθέσιμη υπηρεσία, και αν ήταν, στοιχηματίζω ότι το άτομο που οδηγεί το αυτοκίνητο με το σπέρμα στο πίσω κάθισμα θα ήταν τουλάχιστον τόσο ενδιαφέρον όσο, αν όχι πολύ περισσότερο από, Jimmy.

Επειδή η δομή αυτού του επεισοδίου ήταν ουσιαστικά σχεδιασμένη προς τα πίσω, τελειώσαμε αυτήν την εβδομάδα με DISCUSSION του επόμενου κόμματος και ποιος θα παρευρεθεί. Επειδή ο Shannon το ρίχνει, ο Vicki ήταν το άτομο για επιχείρημα στη λίστα προσκλήσεων και ο Shannon είχε συντάξει ένα κείμενο πρόσκλησης σε αυτήν που διάβασε δυνατά στην Tamra πάνω από το βούτυρο χωρίς γεύση στήθη κοτόπουλου και τα λαχανικά στον ατμό σε μια εγκατάσταση που το γεύμα αυτό πιθανώς κοστίζει 23 δολάρια ανά τεμάχιο. Το κείμενο ήταν εξαιρετικά ασήμαντο και παθητικό-επιθετικό, το οποίο είναι ακριβώς όλο το σημείο αυτής της παράστασης, αλλά η Tamra, με τον μη διαισθητικό νέο ρόλο του ως επικρατούσα ψυχρότερη κεφαλή του cast, έπεισε τον Shannon να το κλίνει λίγο. (Μην ανησυχείτε, ο Shannon, η σύνταξη ενός κειμένου είναι σίγουρα ένα πράγμα που κάνουν οι εκπληκτικοί άνθρωποι. Συνεχίστε.)

Στις προεπισκοπήσεις του επεισοδίου της επόμενης εβδομάδας, το οποίο φαίνεται να είναι η πρώτη καταστροφή της σεζόν, ο Vicki δεν είναι ο μόνος άνθρωπος του οποίου η συμμετοχή στο κόμμα θα έπρεπε να ασχολείται με τον Shannon. Η Kelly, η οποία έχει πάρει μια αξιοσημείωτη αλλά όχι υπερβολική επεξεργασία κακοποιών στα πρώτα της επεισόδια στην παράσταση, φαίνεται σαν να μας δείξει όλους τους λόγους για τον οποίο οι παραγωγοί και οι συντάκτες την έχουν αναβαθμίσει σε αυτόν τον ρόλο. Εγώ, για ένα, είμαι ενθουσιασμένος. Τουλάχιστον θα μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό από τον Vicki.