Χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι δύσκολα, σχεδόν παγκοσμίως. Εκτός από ένα ή δύο ετησίως, όπου μπορείτε να δείτε τους πραγματικούς φίλους σας που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά τι φοράτε επειδή θυμούνται ότι η ώρα που θεωρείτε ότι οι κάλτσες γόνατος ενηλίκων ήταν μια καλή ιδέα, η ευκαιρία για κρίση είναι γεμάτη. Όχι μόνο είναι σημαντικό να επιτύχετε ένα κατάλληλο, κομψό σημείωμα στο δικό σας χριστουγεννιάτικο πάρτι, αλλά σε αυτό του σημαντικού άλλου σας, όπου κανείς άλλος δεν σας γνωρίζει; απίστευτα σημαντικό. (Για να μην αναφέρουμε καταστάσεις που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των διακοπών.)

Για οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις, δεν βλέπω πώς ένα άτομο θα μπορούσε να βρει λάθος με το συμπλέκτη Kara Ross Priscilla, το οποίο έρχεται σε ελαφρώς μικρότερο από $ 1.000, παρά το γεγονός ότι έγινε κυρίως μαύρη σαύρα. Ο συνδυασμός ενός όμορφα sequined ασημένιο κλείσιμο πτερυγίων και το ελαφρύ χρυσό υλικό δείχνει ότι μπορεί να φορεθεί με σχεδόν οποιοδήποτε σκούρο χρωματισμένο βραδινό σύνολο, και το χειμώνα, πόσο πολλά βραδινά σύνολα δεν είναι σκούρα χρώματα; Θα μπορούσα να δω αυτό το κράτημα σε συνδυασμό με τα λευκά χειμώνα, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι βάσεις σας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η λαβή φαίνεται αρκετά κομψή. Οι πούλιες μπορούν συχνά να κατεβαίνουν στην αγορά σε μεγάλες ποσότητες, αλλά το πτερύγιο σε αυτή την τσάντα τους έχει ρυθμίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται λαμπερά και γεμάτα υφή. Πράγματι, ολόκληρος ο σχεδιασμός είναι γεμάτος λεπτό οπτικό ενδιαφέρον, ο συνδυασμός του οποίου κάνει την τσάντα να αξίζει την τιμή του, ειδικά αυτή τη στιγμή του έτους. Περάστε από τον Neiman Marcus για $ 975.