Σε περίπτωση που αμφισβητήσατε ποτέ την φαινομενικά απέραντη ζήτηση για την Hermès Birkins, την απόφαση του Neiman Marcus να πουλήσει τις τσάντες που ανήκουν στην ιστοσελίδα του και τις διαθέσιμες τσάντες «Η γρήγορη εξαφάνιση από τον ιστότοπο θα πρέπει να σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Ακόμη και σε μια μερικές φορές απότομη σήμανση, οι τσάντες, οι οποίες έκαναν το ντεμπούτο του στο site νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έχουν ήδη πάνω από το ήμισυ εξαντλείται. Όχι ότι κάποιος κατηγόρησε ποτέ τους πελάτες της Hermès ότι είναι ευαίσθητοι στις τιμές.

Οι τσάντες είναι το αποτέλεσμα μιας ειδικής συνεργασίας μεταξύ των δημοπρασιών Neiman Marcus και Heritage, μιας εταιρείας που παρέχει επίσης τις προ-ιδιοκτησιακές τσάντες Hermès που πωλούνται περιοδικά στο Moda Operandi Trunk Shows. Με την πάροδο του χρόνου, η κληρονομιά έχει συγκεντρώσει συνδέσεις με την πηγή αυτών των τύπων σπάνιων σάκων από ιδιωτικές συλλογές και σαφώς πιο παραδοσιακοί λιανοπωλητές διψούν για να αξιοποιήσουν την αγορά μεταπώλησης που βρήκε η δημοπρασία. Η Hermès, φυσικά, πωλεί μόνο τις τσάντες της στις δικές του μπουτίκ.

Παρακάτω, ελέγξτε μερικές από τις σακούλες που είναι ακόμα διαθέσιμες, από αυτή τη γραφή. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή, συμπεριλαμβανομένων των σάκων που έχουν ήδη πουλήσει, μέσω του Neiman Marcus. Είναι ως επί το πλείστον Birkins, με τιμή μέχρι $ 98.000, αλλά υπάρχουν και μερικές Kellys και Colonans, μεταξύ άλλων.

Τσάντα Hermès Kelly
23.800 $ μέσω του Neiman Marcus

Τσάντα Hermès Birkin
26.000 $ μέσω του Neiman Marcus

Hermés Crocodile Constance Elan Bag
49.500 $ μέσω του Neiman Marcus

Hermès Limited Edition Cascade Birkin
31.800 $ μέσω του Neiman Marcus

Hermès Medor συμπλέκτη
10.500 $ μέσω του Neiman Marcus

Hermès Crocodile Birkin
98.000 $ μέσω του Neiman Marcus

Hermès Crocodile Birkin
98.000 $ μέσω του Neiman Marcus