Εντάξει, νομίζω ότι θα μπορούσα να το βρήκα. Είναι σχεδόν πιθανό ότι το κυνήγι μου για την καλύτερη τσάντα Balenciaga μπορεί να τελειώσει. Όλοι μπορεί να αρρωσταίνεις να μιλάω για την αναζήτησή μου για την πρώτη μου τσάντα Balenciaga, αλλά πραγματικά, με τόσο πολλές επιλογές και μια τέτοια έμφαση σε διαφορετικά χρώματα για κάθε εποχή, πώς μπορεί κάποιος να κάνει μια επιλογή; Συνέχισα να αναρωτιέμαι, επιλέγω ένα τολμηρό φωτεινό χρώμα ή πηγαίνω κλασικά; Πηγαίνω γιγαντιαίο υλικό ή κανονικό; Επιλέγω μια παλιά τσάντα εποχής ή νέα;

Έχω διαβάσει πολλά νήματα στο purseforum για τις τσάντες Balenciaga. Στην πραγματικότητα, σε μια στιγμή είχα κάνει τόσα πολλά έρευνες που ξεκάθαρα υπερβολικά ερευνητή. Μερικές από τις παλαιότερες εποχές λέγεται ότι έχουν καλύτερα δέρματα. Και μερικές από τις παλαιότερες εποχές έχουν χρώματα που είναι εξαιρετικά πολυπόθητα. Στην πραγματικότητα, πολύ περισσότερο γράφω αυτή τη θέση πολύ περισσότερο, βρίσκω τον εαυτό μου να πέφτει από το κομμάτι και να ξεκινήσω ξανά όλη μου την αναζήτηση. Επιτρέψτε μου λοιπόν να ολοκληρώσω αυτό, ώστε να μπορέσω τελικά να προχωρήσω!

Σκέφτομαι να επιλέξω το Balenciaga Gigantic City στο Anthracite, μια καλύτερη επιλογή για μια πρώτη τσάντα Balenciaga. Ο ανθρακίτης είναι ένα μεταλλικό χρώμα κασσίτερου, το οποίο κάνει κατάλληλα χρησιμοποιεί μια μικρή ένδειξη μεταλλικού χωρίς να είναι υπερβολικά φανταχτερός. Όπως και με άλλες τσάντες Balenciaga, η γιγαντιαία πόλη είναι φτιαγμένη με μαλακό vintage κατασκευασμένο αρνί και palladium επιμεταλλωμένο μεταλλικό υλικό.

Έκανα μια απόφαση για το χρωματικό ανθρακίτη για μερικούς λόγους. Όσο μου αρέσει μια φωτεινή ροζ τσάντα, sorbet, έκανα μια απόφαση να επιλέξω ένα εύκολο να φορέσω χρώμα. Η σταφίδα, ένα βαθύ μωβ, ήταν ψηλά και στον κατάλογό μου, αλλά έχω στην πραγματικότητα μια πληθώρα μωβ τσάντες. Τότε καφέ, καστανιά, αφορούσε το μυαλό, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε απίστευτα οι καφέ τσάντες. Το μαύρο αναμφισβήτητα είναι κλασικό, αλλά πολύ ασφαλές. Έτσι κατέληξα με τον ανθρακίτη, ένα χρώμα που μας φέρνει λίγο λάμψη και λάμψη, ενώ εξακολουθεί να είναι καθημερινά έτοιμο. Αυτή είναι η τσάντα που θα έχω σήμερα, αλλά μετά από ένα ζευγάρι πρόσφατες αγορές αγωνίζομαι πιέζοντας το κουμπί checkout. Είτε έτσι είτε αλλιώς, νομίζω ότι βρήκα τον νικητή μου. Και μόλις πάρω την τσάντα μου Balenciaga, είμαι βέβαιος ότι θα έχω τουλάχιστον 5 πολύ περισσότερους λόγους για τους οποίους όλοι πρέπει να κατέχουν μια τσάντα Balenciaga. Περάστε από το Balenciaga online για $ 1.695.