Όταν αφορά νέες αγορές τσάντες, είμαι πολύ μεθοδικός στις αγορές μου. Με εξαίρεση εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις όπου συμβαίνει μια αγορά ώθησης, η οποία βεβαίως ήταν μια ή δύο φορές, το κάνω ένα σημείο να κάνω την έρευνα πριν φέρει μια τσάντα στο σπίτι. Όταν έβαλα τα μάτια μου σε ένα σχέδιο, διάβασα το εμπορικό σήμα, εξοικειώνω τον εαυτό μου με τα υλικά της τσάντας, συγκρίνω το σημείο τιμής με παρόμοιες τσάντες και πάντα ψιθυρίζω το purseforum για κριτικές. Μετά από να κάνω τη δέουσα επιμέλεια και να μάθω τόσο πολύ για μια τσάντα όσο πιστεύω ότι μπορώ πιθανώς, τελικά παίρνω τη βουτιά και το φέρω σπίτι. Η αγορά μιας νέας τσάντας που επιθυμώ είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που υπάρχουν (είμαι βέβαιος ότι ως συνάδελφος εραστής πορτοφολιών μπορείτε να συμφωνήσετε), αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί επίσης να είναι ένα από τα χειρότερα. Όταν φέρω μια τσάντα στο σπίτι δεν είμαι 100% ευχαριστημένος, συνειδητοποιώ τα πράγματα που με ενοχλούν για το σχέδιο, σε ορισμένες περιπτώσεις στο σημείο όπου πρέπει να πουλήσω. Μιλώ για τσάντα κατοικίδιων ζώων. Το συναίσθημα που παίρνετε όταν αποφασίζετε να φέρετε μια τσάντα στο σπίτι, μόνο για να το συνειδητοποιήσετε ότι σας ενοχλεί. Ίσως να το συνειδητοποιήσετε μετά από μία ή δύο φορέματα, ή ενδεχομένως σας χρειάζεται περισσότερο για να συνειδητοποιήσετε, αλλά είναι αυτό το ατυχές αίσθημα ότι είστε ενοχλημένοι με την τσάντα που έχετε επιλέξει να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Όταν αφορά την τσάντα κατοικίδιων ζώων, έχω δύο μεγάλους παραβάτες. Ο πρώτος δράστης δεν είναι μόνο ένα PEEVE που σχετίζεται με την τσάντα, αλλά μόνο ένα από τα σημαντικότερα κατοικίδια ζώα μου στη ζωή, την περίοδο. Τι θα μπορούσε να πάρει κάτω από το δέρμα μου τόσο άσχημα; Αναποτελεσματικό υλικό τσάντας. Ενδεχομένως γνωρίζετε τον αγώνα του οποίου μιλάω … όταν το κούμπωμα μιας τσάντες είναι δύσκολο να κλείσει, δύσκολο να ανοίξει ή να ανοίξει τυχαία. Όχι μόνο κάνει τα τιμαλφή μέσα στην τσάντα μου να αισθάνονται ανασφαλής, αλλά με προκαλεί να θεωρήσω την τσάντα ως αναποτελεσματική. Εάν δεν μπορώ να βασιστώ στο υλικό της τσάντας μου για να κλείσει την τσάντα μου κλειστή σωστά, τότε δεν μπορώ να υπολογίζω ότι τα αντικείμενα μου θα προστατευθούν μέσα, τα οποία στο τέλος της ημέρας είναι η πρωταρχική λειτουργία ενός πορτοφολιού. Νομίζω ότι είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχω βαρύνει προς τις τσάντες για τόσο πολλά χρόνια, χωρίς υλικό για να με ενοχλήσει και να μπει κάτω από το δέρμα μου. Τη στιγμή που μια τσάντα έχει υλικό που δεν μπορώ να στηριχθώ ή να με κάνει να χτυπήσω πάρα πολύ, να αποφασίσω να το πουλήσω για κάτι νέο, αλλιώς, ξέρω ότι θα καθίσει στα κουνελάκια σκόνης της ντουλάπας μου.

Η δεύτερη τσάντα κατοικίδιων ζώων μου είναι όταν ένα σχέδιο που μου αρέσει έχει ένα ιμάντα όλων των αλυσίδων. Μην με πάρτε λάθος, μου αρέσουν οι τσάντες με ιμάντες αλυσίδας, αλλά πρέπει να έχει ένα κομμάτι δερμάτινο μαξιλάρι για τον ώμο μου. Πρόσφατα ερωτεύτηκα ένα crossbody suede που κοσμείται με ένα σατέν τόξο online. Συνειδητοποίησα ότι θα ήταν η ιδανική τσάντα για πάρτι διακοπών, αλλά δυστυχώς συνειδητοποίησε ότι ο ιμάντας ήταν όλη η αλυσίδα, δεν υπήρχε δερμάτινη επένδυση. Μου άρεσε πολύ το στυλ που επέλεξα να το διακινδυνεύσω και να αγοράσω την τσάντα γιατί ίσως δεν θα με ενοχλήσει αυτή τη φορά, θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, πιθανότατα είναι. Δυστυχώς μετά από μερικές χρήσεις, συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι απλώς ένα κατοικίδιο ζώο που δεν μπορώ να αφήσω (γιατί ναι, ήταν πολύ καλό για να είναι αλήθεια!). Έχω καεί από ένα ιμάντα όλων των αλυσίδων πάρα πολλές φορές για να αγοράσω ξανά. Αφού έσπασε το δέρμα μου ως αποτέλεσμα μιας τσάντας με ιμάντα όλων των αλυσίδων, νομίζω ότι πρέπει να βάλω αυτό το σχέδιο για να ξεκουραστεί, γιατί ο επόμενος πιθανότατα θα με ενοχλήσει τόσο πολύ όσο και οι άλλοι. Εύχομαι οι ιμάντες όλων των αλυσίδων να περιλαμβάνουν δερμάτινη επένδυση, ίσως κάποια μέρα.

Θέλω να ακούσω ποιο είναι το πιο σημαντικό Poters Pet Peeve! Έχετε και ένα;