Τώρα που έχω δει το Marc από τον Marc Jacobs Quilty Q Line, είμαι κάπως έκπληκτος που δεν συνέβη νωρίτερα. Η γονική μάρκα Marc Jacobs χρησιμοποιεί τα κουτρίνι με κουρασμένες λεπτομέρειες για μισή δεκαετία και συνήθως τα πράγματα χτυπούν από τη μια γραμμή στην άλλη.

Το Marc από τον Marc Jacobs Quilty Q Classic Leola Hobo είναι η αγαπημένη μου τσάντα από τη γραμμή μέχρι στιγμής. Μπορεί να μου αρέσει αυτό το hobo εντάξει, οι τσάντες Quilty Q στο σύνολό τους είναι λίγο απογοητευτικές – κυρίως, είναι απλά κουρασμένες εκδόσεις τσάντες που έχουμε ήδη δει και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς (αν όχι) το Η επιπλέον ραφή προσθέτει στα γνωστά σχέδια. Λατρεύω το MBMJ όσο και το επόμενο κορίτσι (και ίσως περισσότερο), αλλά αυτό δεν χτυπά το δημιουργικό σημάδι που είμαι συνηθισμένος από το εμπορικό σήμα.

Και έπειτα υπάρχει αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα αποπληθωρισμένης μπάλας. Το παρατήρησα για πρώτη φορά σε μια τσάντα MBMJ μια εβδομάδα ή δύο πριν (ότι δεν ήταν καπιτονέ, αλλά ήταν πτυχωμένη ομοίως), αλλά φαίνεται ότι πολλές τσάντες της μάρκας φαίνονται λίγο σαν να ανακυκλώθηκαν σε πορτοφόλια μετά την εκτόξευση μια διαρροή στο πεδίο ποδοσφαίρου. Αυτό το εξαγωνικό quilting δημιουργεί ένα παρόμοιο αποτέλεσμα και θεωρώ ότι είναι λίγο πιο αποσπασματικό από ό, τι θα ήθελα.

Τούτου λεχθέντος, είναι ένα τέλεια εξυπηρετικό hobo που έρχεται σε ουδέτερες αποχρώσεις που πιθανόν να ταιριάζουν σε πολλές ντουλάπες. Είμαι βέβαιος ότι η τσάντα θα πουλήσει καλά και ότι πολλές γυναίκες θα είναι πολύ ευχαριστημένες με αυτό. Για τα χρήματά μου, ωστόσο, θα κάνω ένα πέρασμα και θα περιμένω κάτι πιο ενδιαφέρον να έρθω. Αγοράστε μέσω Nordstrom για $ 528.