για ένα εμπορικό σήμα με τόσο μεγάλη επιλογή όπως η Hermès, η μάρκα κάνει ντεμπούτο απολύτως νέα σχέδια κάπως σπάνια, σε σύγκριση με τους επίδοξους ανταγωνιστές της. Για μεγάλο μέρος της αγοράς πολυτελών τσάντας, η καινοτομία είναι μια must-shoppers θέλουν κάτι καινούργιο, και ειδικά από μάρκες που δεν είναι αρκετά τυχεροί ώστε να έχουν ένα από τα κλασικά όλων των εποχών στις γραμμές τους. Για την Hermès, η καινοτομία είναι απλώς ένα πρόσθετο επίδομα, τουλάχιστον με τη μορφή νέων σακουλών-η μάρκα στοιβάζεται τόσο βαθιά στα κλασικά υψηλής ζήτησης ότι οι τσάντες της Νέας Ημέρας είναι ένα μικρότερο μέρος της συνολικής εξίσωσης. Για το θέρετρο 2018, όμως, η Hermès έκανε το ντεμπούτο της τσάντας Hermès 2002 στο διάδρομο και τελικά έφτασε στην ιστοσελίδα της μάρκας για αγορά στις ΗΠΑ.

Δομικά, η τσάντα του 2002 είναι πολύ παρόμοια με την Constance, από την άποψη των σημερινών αγαπημένων Hermès. Όπως και η Constance, είναι μια τσάντα μεταφοράς πτερυγίων με δερμάτινο λουράκι και υλικό υπογραφής, αν και οι υπογραφές είναι πολύ διαφορετικές – όπου η Constance χρησιμοποιεί ένα απλό λογότυπο Hermès H σε λαμπερό μέταλλο, το 2002 επιλέγει ένα μικρότερο, πολύ πιο αφηρημένο H με στρογγυλεμένες άκρες. Εάν δεν γνωρίζατε τι κοιτάξατε, ίσως να μην παρατηρήσετε ότι ήταν μια επιστολή, η οποία καθιστά αυτή την τσάντα μια βέλτιστη επιλογή για τους πελάτες της Hermès που τους αρέσουν η δομή της Constance, αλλά δεν είναι σε τσάντες λογότυπων.

Το σώμα της τσάντας είναι αρκετά άκαμπτο και δομημένο, με εξωτερικό διπλό gusset που αντικατοπτρίζεται στο εσωτερικό με δύο μεγάλα κύρια διαμερίσματα που χωρίζονται από ένα κεντρικό διαμέρισμα. Στο πίσω εσωτερικό τοίχωμα, υπάρχει μια τσέπη με φερμουάρ με τσάντα, και μπροστά, υπάρχει μια τσέπη πλήρους μεγέθους που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το μπροστινό πτερύγιο, το οποίο είναι καλύτερο για ένα τηλέφωνο. Το πίσω εξωτερικό εξωτερικό της τσάντας είναι ομαλή, χωρίς εξωτερικές τσέπες

Η Hermès δεν απαριθμεί το μήκος ή την πτώση του ιμάντα του 2002, αλλά επιβεβαιώνει ότι είναι ρυθμιζόμενο και οι φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι θα είναι αρκετά μακρύς για να φορεθεί διασταυρωμένο σώμα όταν επιμηκύνεται. Σε απευθείας σύνδεση, η τσάντα έρχεται σε δύο μεγέθη: A 20 και A 26, τα οποία αναφέρονται στον αριθμό των εκατοστών στο μέτωπο της τσάντας. Στη διαθέσιμη ποικιλία, η μικρότερη τσάντα έρχεται σε τρία χρώματα, ενώ το μεγαλύτερο έρχεται σε δύο, όλα σε evercolor calfskin. Η διαφορά στην τιμή για τα δύο μεγέθη είναι $ 1.000: η τσάντα 2002 κοστίζει $ 9.200 ή $ 10.200, αντίστοιχα. Ελέγξτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για αγορά online παρακάτω.

Hermès 2002 τσάντα 20
9.200 $ μέσω της Hermès

Hermès 2002 τσάντα 20
9.200 $ μέσω της Hermès

Hermès 2002 τσάντα 20
9.200 $ μέσω της Hermès

Hermès 2002 Bag 26
10.200 $ μέσω της Hermès

Hermès 2002 Bag 26
10.200 $ μέσω της Hermès