Στις περισσότερες περιοχές της ζωής μου (αν και για κάποιο λόγο όχι στη δουλειά;), είμαι ένας απρόσεκτος αναβολικός. Γιατί σήμερα αυτό που μπορώ να αναβάλω μέχρι το αύριο, ειδικά όταν τα καθήκοντα που αναφέρω είναι αγχωτικά ή κουραστικά καθώς και οι άλλες επιλογές μου (Netflix, Brunch, Napping) είναι διασκεδαστικά καθώς και χαλαρωτικά; Με βάση τα πλήθη στο εμπορικό κέντρο την εβδομάδα πριν από τις διακοπές, πολλά από εσάς αισθάνεστε ακριβώς το ίδιο για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Η αύξηση του λιανικού εμπορίου στο Διαδίκτυο έχει κάνει την τελευταία στιγμή αγοράς τόσο πιο εύκολη όσο και πιο δύσκολη. Δεν χρειάζεται να αναλάβετε τις γραμμές, καθώς και το αυτοκίνητο στάθμευσης των μεγάλων προσφορών της αμερικανικής συμφόρησης που θα αγοραστούν Dens της Αμερικής, ωστόσο, τοποθετείτε τον εαυτό σας στο έλεος των λιανοπωλητών, καθώς και στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, ελπίζει ότι η αποστολή τους εξασφαλίζει πραγματικά κάτι. Παρακάτω, ορισμένες επιλογές δώρων από τους λιανοπωλητές που ασφαλίζουν ότι έχετε ανατεθεί λίγες μέρες πριν από την αγορά του στόχου των Χριστουγέννων σας πρέπει να αναληφθεί αυτοπροσώπως.

Ο προπονητής Madison Shine Skinny Wallet
168 $ μέσω προπονητή

Rebecca Minkoff Hudson Moto Mini Bag
265 $ μέσω Shopbop

Milly Mercer Snakeskin Satchel
465 $ μέσω του Neiman Marcus

Ρολόι βραχιολίου Nixon Sentry
200 $ μέσω Nordstrom

Κραγιόν βασίλισσα χείλη noleveau σετ
48 $ μέσω Barneys

Jonathan Adler Tangiers Coastline σετ
48 $ μέσω Shopbop

Sephora Favorites Sampler Fragrance
65 $ μέσω Sephora
(Αυτή είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη ιδέα-αυτός ο δειγματολήπτης περιλαμβάνει πολλά δείγματα αρωμάτων καθώς και ένα κουπόνι για ένα μπουκάλι πλήρους μεγέθους του αγαπημένου του παραλήπτη!)

Freds στο Barneys New York Εστωσιά Pretzels
34 $ μέσω Barneys

Σκουλαρίκια χρυσού
40 $ μέσω του Neiman Marcus

Clarisonic Pedicare Sonic Transformation
199 $ μέσω του Neiman Marcus

Byredo Parfums Ambre Japonais Candle
80 $ μέσω Net-A-Porter

Κολιέ Crystal J.Crew
135 $ μέσω του Net-A-Porter