Η τρέλα πολλαπλών σακουλών τσάντα πήρε τον κόσμο αξεσουάρ από την καταιγίδα και δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι πηγαίνει οπουδήποτε. Ο Louis Vuitton ξεκίνησε την εμμονή με την τσάντα Multi Pochette και ακολούθησαν άλλες μάρκες, όπως η Prada και η Chanel. Ενώ αυτές οι τσάντες αφήνουν πολλές με ισχυρές απόψεις, τα εμπορικά σήματα δεν πρόκειται να χάσουν την εκμετάλλευση αυτής της τάσης και ο Louis Vuitton έχει μια άλλη επιλογή που μπορεί να τραγουδήσει στην καρδιά σας που αγαπάει πολλαπλών πινακίδων.

Παρουσιάζοντας τη θήκη Louis Vuitton Trio, η οποία βγήκε λίγο πριν από το νέο έτος και έχει αναπτύξει γρήγορα τη δική του λατρεία μετά. Πρώτα έπιασα τον άνεμο αυτής της τσάντας στο φόρουμ μας και παρακολούθησα το νήμα με πολλά μέλη που υποβάλλουν εικόνες των τσάντων του θήκη τους, επειδή η απελευθέρωσή του. Οι τρεις διαφορετικές σακούλες (ορθογώνια, τετράγωνη και στρογγυλή) παρέχονται σε τρεις παραλλαγές του μονόγραμμα καμβά του Louis Vuitton. Τα φερμουάρ Gold-Tone Circle προστατεύουν κάθε θήκη στο χειρισμό που επιτρέπει τη μεταφορά όλων μαζί ή την απομάκρυνσή τους και τη μεταφορά τους από μόνα τους ή την προσάρτηση σε μια διαφορετική τσάντα.

Τα μέλη του φόρουμ μας όχι μόνο έχουν ανεβάσει φωτογραφίες από τις τσάντες του τριάδα, αλλά και μοιράζονται αυτό που ταιριάζει μέσα. Η συναίνεση είναι ότι η μεγάλη θήκη θα ήταν πολύ καλύτερη αν ήταν λίγο μεγαλύτερη, καθώς είναι λεπτή και δεν μπορεί να κρατήσει πολλά. Πολλοί μπορούν να πάρουν το τηλέφωνό τους, αλλά χωρίς τηλεφωνική θήκη που θα το έκανε πολύ ογκώδες. Η μεσαία θήκη μπορεί να ταιριάζει σε μετρητά, κάρτες ή μερικές μικρότερες γλωσσίδες. Και η στρογγυλή θήκη μπορεί να χωρέσει AirPods ή Car Essential FOB, αλλά όχι ένα μεγαλύτερο βασικό δακτύλιο με το FOB. Είμαι στο στρατόπεδο που χρειάζονται πάντα πολύ περισσότερο χώρο, αλλά πολλά μέλη του φόρουμ μας βρήκαν αυτά τα θήκες μεγαλύτερα και πολύ πιο λειτουργικά από ό, τι σκέφτηκαν για πρώτη φορά.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η θήκη του Trio, διατέθηκε σε $ 1250. Ενώ η τιμή αυτή θεωρήθηκε υψηλή, μερικά από τα μέλη του φόρουμ μας έσπασαν την τιμή με τρόπο που το καθιστούσε δικαιολογημένο σαν να πωλούνται ξεχωριστά κάθε θήκη, θα κοστίζουν περίπου $ 300- $ 400. Ωστόσο, λίγο μετά την απελευθέρωσή του, ο Louis Vuitton έθεσε την τιμή άλλα 100 δολάρια, σε τιμή $ 1350 μέσω του Louisvuitton.com. Εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο να το εντοπίσετε, πωλείται και στο FashionPhile.

Τι πιστεύετε για τη θήκη Louis Vuitton Trio – είναι τόσο μεγάλο όσο το Multi Pochette ή σας αφήνει να αισθάνεστε υποτιμημένοι;