Ένας επιμηκυνμένος συμπλέκτης, η Bottega Veneta Parure Karung επηρεάζεται από σχέδια από Haute Couture. Η γοητεία αυτής της τσάντας είναι ότι είναι ένας συμπλέκτης, ωστόσο η Bottega Veneta άκουσε τα αιτήματα από το ακροατήριό τους καθώς και πρόσθεσε ένα λουρί για να επιτρέψει την άνετη ανάληψη. Προτείνεται να το φορέσετε πάνω από τον καλύτερο ώμο σας, έτσι ώστε το χέρι σας να μην καλύπτει το υπέροχο κέντημα. Όπως αναμενόταν, η χειροτεχνία καθώς και το ενδιαφέρον για λεπτομέρεια είναι εξαιρετικό. Το κέντημα μου θυμίζει μια συλλογή κουμπιών, διάσπαρτα στο πτερύγιο.

Το επίσημο χρώμα είναι τρούφα. Τώρα, το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε ο Vlad για να προσπαθήσει να αλλάξει το χρώμα στο Photoshop σε εντελώς παράλογο. Λαμβάνοντας μια ματιά στο bv online, το χρώμα φαίνεται εξαιρετικά βαθύ καφέ, το οποίο είναι ανακριβές. Ο πραγματικός καφέ της παραλαβή φέρνει μικρές αποχρώσεις πορτοκαλιού καθώς και κόκκινο. Εκτός από το γεγονός ότι κάνω αυτό το θόρυβο τόσο περίπλοκο, το χρώμα τρούφας από την Bottega Veneta είναι πραγματικά ένα τυπικό καφέ. Θα πρέπει να το δείτε αυτοπροσώπως για να κατανοήσετε το πραγματικό χρώμα, παρόλο που πιστεύω ότι η εκπροσώπησή μας είναι κάπως ακριβής.

Το χρώμα στην άκρη, το εύκολο/δυτικό σχήμα της κατανόησης λειτουργεί καλά με ψηλότερα πλαίσια. Δεν είναι μια λεπτή πτήση, ωστόσο είναι ακόμα κομψό. Στον διάδρομο, η κατανόηση συνδυάστηκε με υπέροχες αποχρώσεις του μεταλλικού λιλά καθώς και με το χέρι. Το επιλέγω σαν ένα μακρύ ιμάντα καρπού, γιατί λίγες τσάντες φαίνεται να φαίνονται επίσης μικρές στο πλαίσιο μου 5’10. Οι μετρήσεις είναι 5,3 x 12,9 x 2,0 ίντσες. Αγορά με την Bottega Veneta για $ 2400.