Οι διακοπές έχουν πραγματικά φτάσει σε εμάς και ακριβώς εγκαίρως για τα Χριστούγεννα, η Bottega Veneta κυκλοφόρησε μια συλλογή από απαραίτητα που ποικίλλει από τον πολυπόθητο συμπλέκτη κόμβου σε ένα απλό μπρελόκ Ένα ολοκαίνουργιο χρώμα για το εμπορικό σήμα που ονομάζεται New Red. Η απόχρωση του Crimson είναι όμορφη και τόσο κοντά σε ένα αληθινό κόκκινο όσο μπορείτε να πάρετε.

Από τα διαφορετικά στοιχεία που έχει δημιουργήσει η Bottega Veneta σε αυτό το colorway, το μάτι μου τραβά αμέσως στον συμπλέκτη κόμβου κροκόδειλου. Είχα πάντα ένα μαλακό μέρος για τον κόμπο, και αυτή τη βραδινή τσάντα θα φαινόταν εκπληκτική ενάντια σε οποιοδήποτε στοιχείο στο ντουλάπι μου, ειδικά σε ένα swanky πάρτι. Σε όλη τη διάρκεια της εμβέλειας, αυτό το χρώμα παράγει ενέργεια και δόνηση, από το μικρότερο στοιχείο μέχρι το μεγαλύτερο tote.

Με τόσους πολλούς ανθρώπους της μόδας που επικεντρώνονται στο τέλειο, γεμάτο κόκκινο χείλος, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να επικεντρωθεί στην τέλεια κόκκινη τσάντα και το νέο χρώμα της Bottega μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Shop Bottega Veneta Οι νέες κόκκινες τσάντες και αξεσουάρ της Bottega Veneta.