τον περασμένο μήνα, ο Jacquemus δημοσίευσε μια σειρά ζωντανών σακουλών, αξεσουάρ καθώς και περισσότερο, πειράζοντας τη συλλογή του φθινοπώρου 2021 της μάρκας, η οποία δεν είχε ακόμη παρουσιαστεί. Τέλος, στα εξαιρετικά τέλη Ιουνίου, ο Jacquemus το φθινόπωρο 2021 έκανε το ντεμπούτο του με μια θεραπεία, η συλλογή προσφέρθηκε να αγοράσει αμέσως τη συμμόρφωση με την παράσταση καθώς και σήμερα ρίχνουμε μια ματιά στο πιο πρόσφατο από τον Simon Porte Jacquemus καθώς και το The ομάδα στην πειραματική γαλλική ετικέτα.

Όντας η πρώτη επίδειξη σε όλο το χρόνο, η παρουσίαση ήταν μια τεράστια επανένωση για τον σχεδιαστή που είπε στη Vogue: “Ήταν τόσο καλό να βλέπεις ανθρώπους, καθώς και να βλέπεις όλους τόσο ευτυχισμένους”. Εκτός από τη συλλογή, τα κομμάτια έσκαψαν ό, τι είναι αυτό το μετα-φανταχτικό dressing είναι όλα περίπου. Ήταν πολύχρωμα, διερευνητικά, ζωντανά και κομψά – σκάβουν φούξια, πορτοκαλί καθώς και κόκκινο στρογγυλοποιημένο τα πολύ πιο ουδέτερα κομμάτια.

Όσο για τις τσάντες, υπήρχαν πολλοί. Με μικρές σακούλες που αντιπαραβάλλονται στις πολύ πιο σιλουέτες του Maxi όπως το Totes καθώς και μια φοβερή τσάντα κύβου. Το Shearling παρατηρείται σε όλη την έκταση, τόσο ως μια λεπτομέρεια καινοτομίας, επίσης ένα υλικό all-over. Το Le Chiquito είναι εδώ για να μείνει αυτή τη σεζόν, με την παροχή μίνι-makeover με μια μικρή λυγισμένη λεπτομέρεια. Τα σχήματα είναι καθαρά καθώς και απλά, με λεπτομέρειες καινοτομίας όπως αλυσίδες καθώς και φωτεινά σκάφη του χρώματος που κάνουν τις τσάντες να ξεχωρίζουν. Δείτε τα standouts από τη συλλογή παρακάτω, όλα προσφέρονται για να ψωνίσετε τώρα μέσω του Jacquemus.

Le Seau Carré
μέσω του Jacquemus

970 $

Le Carinu
μέσω του Jacquemus

670 $

Le Pichoto
μέσω του Jacquemus

460 $

Le Chiquito Montagne
μέσω του Jacquemus

650 $

Le Chiquito Moyen
μέσω του Jacquemus

850 $

Le sac ciuciu
μέσω του Jacquemus

1.000 $