Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, είναι ένα απόγευμα της Παρασκευής τον Ιούνιο και όσοι από εσάς δεν κατάφεραν ακόμα να γλιστρήσουν από την εργασία που δεν ανιχνεύονται πιθανώς δεν αισθάνονται σαν να κάνουν πολλά. Αν συμβαίνει αυτό, τότε έχετε έρθει στο καλύτερο σημείο: θέλουμε να μάθουμε ποια τσάντα μεταφέρετε και τι σκέφτεστε για αυτό.

Αυτή τη στιγμή, έχω τα πράγματα μου σε μια τσάντα Lancel Bianca (πλήρης αποκάλυψη: η μάρκα μου έστειλε αυτή την τσάντα πέρυσι ως ευχαριστώ, αφού συμπεριλάμβανα τον Lancel σε έναν κατάλογο σχεδιαστών για να παρακολουθήσουν). Έχω σκεφτεί να γράψω για το Bianca για μήνες, παρά το γεγονός ότι προσπαθούμε να διατηρήσουμε την κάλυψη των τσάντες που λαμβάνουμε ως δώρα σε ένα ελάχιστο για ηθικούς λόγους. Είναι ακριβώς αυτό το καλό-sleek, λειτουργικό, κλασικό, ακριβό-βλέμμα, όλη τη συμφωνία.

Όσο περισσότερο εργάζομαι στη μόδα, τόσο περισσότερο βρίσκω τον εαυτό μου ελκυσμένο σε τσάντες από μάρκες που δεν είναι γνωστές στις ΗΠΑ. Είτε αυτό συνεπάγεται indie μάρκες είτε σχεδιαστές των οποίων η δουλειά είναι πιο γνωστή στο εξωτερικό, δεν έχει σημασία. Απλώς θέλω ποικιλία και καινοτομία (αλλά όχι αυτό το είδος καινοτομίας). Η Lancel είναι μια γαλλική μάρκα με μακρά ιστορία που προσπαθεί να επεκτείνει τη σύγχρονη εμβέλειά της και μερικές από τις τσάντες της είναι μεγάλη.

Η Bianca ειδικότερα είναι μια standout? Η τσάντα μου θυμίζει ένα κομμάτι της τσάντας Céline Classic Box στη δομή, με ένα άκαμπτο σώμα που ανοίγει ακορντεόν κάτω από ένα κορυφαίο πτερύγιο για να αποκαλύψει μια σειρά διαμερισμάτων. Η ίδια η τσάντα είναι συμπαγής, αλλά η κατασκευή επιτρέπει μια μικρή επέκταση και κατέχει πολύ περισσότερο από ό, τι περίμενα, ακόμη και στο μέγεθος του PM που έχω.

Ίσως πολλά σημαντικό, κάποιος συγχαίρει την τσάντα ή με ρωτάει ποιος το έκανε ουσιαστικά κάθε φορά που το φοράω, η οποία είναι η καλύτερη απόδειξη που μπορώ να δώσω στην ελκυστικότητα της πραγματικής ζωής. Εάν θέλετε ένα δικό σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα για $ 1.125 μέσω του Monnier Freres.

Έτσι, τώρα είναι η σειρά σας: τι μεταφέρετε και πώς αισθάνεστε γι ‘αυτό; Θα το συνιστούσατε σε άλλους; Ενημέρωσέ μας!