μιλάμε πολύ για τις αρχειακές αναβιώσεις εδώ, καθώς αυτές τις μέρες είναι συνηθισμένο για ένα εμπορικό σήμα να έχει μία (ή περισσότερες από μία) σιλουέτα αναδρομής στη σύνθεση του. Το Fendi Baguette επέστρεψε με εκδίκηση στο τέλος του 2010 και έχει τη δυνατότητα να παραμείνει και για αυτή τη δεκαετία. Έχει γίνει μια αγαπημένη επιλογή από πολλούς, ερμηνευμένους σεζόν μετά την εποχή. Φέτος, ο Fendi έφερε ακόμη και την μπαγκέτα του 1997, πάνω από 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία. Μιλήστε για το εικονικό.

Αλλά ξέρατε ότι αυτή τη σεζόν ο Fendi βυθίστηκε ξανά στα αρχεία της και έφερε πίσω μια άλλη δημοφιλή, αν και λιγότερο κοινή σιλουέτα, που επίσης συμβαίνει να ονομάζεται μετά από ένα αμυλώδες γαλλικό σνακ, το κρουασάν;

Η τσάντα Fendi Croissant ήταν μια δημοφιλής επιλογή της δεκαετίας του ’90 και των αρχών της δεκαετίας του 2000 και θυμάμαι συγκεκριμένα το εικονικό Fendi Zucca FF Mini Croissants (θυμάμαι επίσης τα μίνι κρουασάν που η μαμά μου έμεινε στο Costco στη δεκαετία του ’90, αλλά αποκλείω …). Τώρα, το κρουασάν επιστρέφει σε όμορφα δέρματα καθώς και σε εκδόσεις καινοτομίας όπως η Raffia.

Ενώ οι τσάντες είναι πολύ παρόμοιες στο ότι και οι δύο διαθέτουν το κλασικό υλικό FF της Fendi, τα δύο σχήματα είναι πολύ διαφορετικά. Και οι δύο τσάντες, ωστόσο, έχουν αυτή την πεμπτουσία Fendi αίσθηση, που εισήχθη από την Silvia Venturini Fendi στις πρώτες aughts. Έχουν αυτή την εικονική, vintage-meets-μοντέρνα ευαισθησία, ενώ εκπληρώνει την μοντέρνα πλευρά σε όλους μας.

Ενώ τόσο το κρουασάν όσο και το Baguette του 1977 προορίζονται για φθορά ώμων, η αρχική μπαγκέτα επανεκκίνησης έχει επίσης μια μακρύτερη επιλογή ιμάντα. Η τσάντα κρουασάν και η μπαγκέτα είναι και τα δύο άμεσα διαθέσιμα στην αγορά μεταπώλησης, οπότε αν θέλετε να αγοράσετε νέο ή προ-αγαπημένο, υπάρχει μια τσάντα Fendi που ονομάζεται από τον αγαπημένο σας παριζιάνικο υδατάνθρακα που περιμένει να σπάσει. Με τόσες πολλές επαναλήψεις της μπαγκέτας για να επιλέξετε, αλλά το κρουασάν είναι πιο κάτω από το ραντάρ, δυσκολεύομαι να μαζέψω μόνο ένα.

Ποια τσάντα παίρνει την ψήφο σας και γιατί;

Αγοράστε την μπαγκέτα μέσω του Fendi και της τσάντας κρουασάν μέσω του MatchesFashion.