Δεν είναι ότι το Loewe είναι ένα άγνωστο εμπορικό σήμα στο πεδίο πορτοφολιών, ωστόσο μερικές φορές πετάει ακριβώς κάτω από το ραντάρ. Πολλοί λάτρεις των πορτοφολιών μπορούν να επιβάλουν μια τσάντα loewe σχετικά εύκολα, η τσάντα παζλ είναι αγαπημένη, καθώς και άλλες τσάντες loewe καθώς και αξεσουάρ εμφανίζονται στα χέρια των επιρροών στις τροφοδοσίες Instagram καθημερινά. Εκτός από όλα αυτά, το ισπανικό στυλ σπίτι παράγει άψογα καλά κατασκευασμένες τσάντες, καθώς και τις μακροχρόνιες γνώσεις του σπιτιού σε δερμάτινες λωρίδες σε κάθε αντικείμενο.

Η ξεχωριστή τσάντα του καλοκαιριού του Loewe το καλοκαίρι του 2020 καθώς και η νέα τσάντα υπογραφής για το σπίτι είναι η τσάντα μπαλονιού Loewe. Απλά εισήγαγε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και να στάζει σε άλλους λιανοπωλητές ECOMM, η τσάντα μπαλονιού είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη: μικρά, μεσαία, και μεγάλα. Αυτή η τσάντα είναι η ενήλικη, τελειοποιημένη έκδοση μιας τσάντας εμπορευματοκιβωτίων. Το Loewe έχει την εκπληκτική ικανότητα να δημιουργεί τσάντες που είναι και τα δύο άκρα του φάσματος -ασταθής αλλά πολυτελή.

Ο Loewe ζευγαρώθηκε δύο τύπους δέρματος για να παρέχει αυτή την τσάντα συναρπαστική διαστασιότητα, με μια στρογγυλή δομημένη βάση από ανθεκτικό δέρμα μόσχου, καθώς και καθισμένος μέσα σε αυτό, η τσάντα διαθέτει ένα σάκο από μαλακό Napa Calfskin. Το εσωτερικό δεν έχει επένδυση ανά λέξη, ωστόσο το δέρμα NAPA είναι υψηλής υψηλής ποιότητας καθώς και θα πρέπει να κρατήσει καλά. Το κάτω μέρος της τσάντας παρέχει ανθεκτική δομή με δέρμα μόσχου, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης μερικά εκατοστά μέχρι τη βάση της τσάντας για να βοηθήσει την τσάντα να κρατήσει το σχήμα της. Τα κορδόνια των κορδονιών είναι απλοί για να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό. Στα άκρα των τραβήξεων κορδονιών είναι το Loewe Anagram Dice που μπορείτε να αντικαταστήσετε με άλλους σε διαφορετικά χρώματα, μεγέθη, καθώς και στυλ (που αγοράζονται ξεχωριστά, φυσικά).

Το μέσο καθώς και τα μεγάλα μεγέθη αυτής της τσάντας περιλαμβάνουν τόσο ένα χειροκίνητο ιμάντα εκτός από ένα ιμάντα ώμου, ο οποίος επιτρέπει για αρκετές χρήστες, από το χέρι που κρατιέται σε crossbody ή πάνω από τον ώμο. Το μικρότερο μέγεθος προσφέρει μόνο τον μεγαλύτερο ρυθμιζόμενο ιμάντα. Θα ήθελα για τα μεγαλύτερα μεγέθη για να επιτρέψει την ικανότητα να εξαλείψει το μεγαλύτερο ιμάντα, ωστόσο αυτό δεν είναι επιλογή. Υπάρχουν πολλά χρώματα που προσφέρονται, όλα τα τέλειο ντουλάπας συρραπτικά, καθώς και μια έκδοση καμβά/μοσχάρι επίσης. Τα έξοδα για τις δερμάτινες εκδόσεις αυτής της τσάντας είναι μικρά $ 2.500, μεσαία $ 3.150, καθώς και μεγάλα $ 3.500. Όλοι προσφέρονται στο Loewe.com τώρα ή Shop Loewe Bags μέσω Moda Operandi ή αγοράζουν αυτή τη μικρή λευκή έκδοση στο Neiman Marcus τώρα.