είμαστε δύο εβδομάδες στο νέο έτος και παρόλο που αισθάνομαι σαν να περιβάλλεται από ψηφίσματα, δεν έχω κάνει κανένα δικό μου. Ποτέ δεν ήμουν ψήφισμα-ist, και ενώ σε μερικά προηγούμενα χρόνια θα έλεγα ότι θα φάω καλύτερα, θα προπονήσω περισσότερο, θα ταξιδέψω πολύ περισσότερο ή θα μάθω μια νέα γλώσσα, δεν ακολούθησα ποτέ. Αλλά φέτος, έκανα μια απόφαση για ορισμένα ψηφίσματα που δεν θέλω μόνο να κάνω, αλλά νομίζω ότι θα κάνω και περιστρέφονται γύρω από τις τσάντες μου.

Εδώ είναι τα ψηφίσματα τσάντα μου για το 2015. Έχετε κάποια; Αν ναι, αφήστε τα στα σχόλια.

1. Αλλάξτε την τσάντα μου πολύ πιο συχνά
Έχω πολλές τσάντες. Ο αριθμός είναι στις εκατοντάδες. Είμαι όμως ένα πλάσμα συνήθειας, και όταν βρίσκω μια τσάντα που μου αρέσει να μεταφέρω, το μεταφέρω για λίγο. Συχνά μερικές εβδομάδες σε ένα timem συχνά ένα μήνα-plus. Υποδεικνύει ότι πολλές από τις τσάντες μου απλά κάθονται αδρανείς, συλλέγοντας σκόνη.

Φέτος, θέλω να αλλάξω τις τσάντες μου πολύ πιο συχνά. Δεν δείχνει απλώς ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω πολύ περισσότερες από τις τσάντες που έχω, αλλά τους γνωρίζω καλύτερα και βλέπω τι μου αρέσει και δεν μου αρέσει και όλες αυτές οι πληροφορίες δείχνουν πολύ περισσότερα πτηνοτροφικά, προφανώς!

2. Φέρτε ελεύθερα τις «ωραίες» τσάντες μου
Ξέρω ότι αυτό το ψήφισμα ακούγεται παράλογο και είναι δεμένο πολύ στενά με την πρώτη μου ανάλυση. Πέρυσι, μοιράστηκα ότι συχνά είμαι τρομοκρατημένος να μεταφέρω τις μεγάλες τσάντες μου και θεωρώντας ότι έγραψα αυτή τη θέση, ήμουν πολύ καλύτερα γι ‘αυτό. Φέτος, θέλω να συνεχίσω να το κάνω προτεραιότητα.

Αρκετές από τις τσάντες που έχω στην κατοχή μου μπορούν να θεωρηθούν ως επενδυτικά κομμάτια, αλλά δεν τα πήρα για τον λόγο αυτό. Τους πήρα γιατί τους αγαπώ και θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Η χρήση μιας τσάντας δείχνει ότι θα δείξει φθορά ή μπορεί να πάρει ένα scuff, και ίσως ακόμη και να έχει τα τζιν μου αιμορραγία πάνω του. Φυσικά θα εξακολουθώ να αντιμετωπίζω τις τσάντες μου πολύ καλά, αλλά θέλω να σιγουρευτώ να τις χρησιμοποιήσω, όχι μόνο να τις κοιτάξω.

3. Επεξεργαστείτε τη συλλογή μου τσάντα
Δεν έχω ποτέ ξεφορτωθεί μια ενιαία τσάντα που κατέχω. Είμαι υπερβολικά συνδεδεμένος με τις τσάντες μου και τους κρατώ όλα. Μερικά από αυτά θα πολλά πιθανότατα δεν θα φορέσω ποτέ ξανά για διάφορους λόγους. Πολλά όπως, επειδή είναι υπερβολικά χρησιμοποιημένα, από το στυλ, υπερβολικά φθαρμένα, ή είμαι απλά πάνω από αυτό.

Οι περισσότερες από τις πολύ πιο ακριβές τσάντες σχεδιαστών είναι τσάντες που μελετήκαμε πολύ προσεκτικά, έτσι όχι μόνο είχαν νόημα όταν τους πήρα, αλλά έχουν μείνει δύναμη. Πολλές από τις σύγχρονες τσάντες που έχω είναι πολύ πιο εποχιακά, καθώς και πολλά δεν κρατούν καθώς και τσάντες σχεδιαστή premium. Θέλω να επεξεργαστώ τη συλλογή μου λίγο και να δωρίσω μερικές από τις παλαιότερες τσάντες μου που δεν χρησιμοποιώ.

4. Προσθέστε σακούλες που λείπουν από τη συλλογή μου
Δημιούργησα τις τσάντες μου στο νέο ντουλάπι μου την περασμένη εβδομάδα και συνειδητοποίησα ότι δεν έχω μια καταπληκτική τσάντα μαύρης. Επίσης, δεν έχω έναν καταπληκτικό αγοραστή. Όταν έχω την ευκαιρία να κοιτάξω με οποιονδήποτε τρόπο οι τσάντες μου είναι πολύ πιο εύκολο να δούμε ακριβώς τι έχω και τι μου λείπει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζομαι νέες τσάντες, αλλά αν είμαι για να πάρω νέες τσάντες φέτος, θέλω να είναι τσάντες οι ανάγκες συλλογής μου. Ίσως είναι ένα εμπορικό σήμα που μου λείπει ή ένα στυλ ή ένα χρώμα που δεν έχω, αλλά θέλω τις αγορές μου για την τσάντα του 2015 για να έχουν νόημα για τη συλλογή μου.

5. Καθαρίστε τα περιεχόμενα της τσάντας μου
Μία από τις προσωπικές μου αγαπημένες κατηγορίες στο PurseBlog είναι “Τι είναι στην τσάντα της”. Μου αρέσει να βλέπω ποιες τσάντες φέρνουν οι άνθρωποι και τι έχουν μέσα. Ωστόσο, είτε είμαι ο πιο άσχημος άνθρωπος τσάντα ποτέ, είτε οι άνθρωποι θέλουν να μοιραστούν το καλό και όχι το κακό. (Το τελευταίο είναι η αλήθεια.) Πέρασα τις τσάντες μου πρόσφατα και συνειδητοποίησα πόσα σκουπίδια συσσωρεύομαι σε αυτά, όπως τα πραγματικά σκουπίδια. Χρησιμοποιώ ένα πακέτο έκτακτης ανάγκης και στη συνέχεια βάζω το κενό πακέτο πίσω στην τσάντα μου και ξεχάσω να το πετάξω.

Δεν περιμένω ένα καλύτερο εσωτερικό, αλλά πρέπει να είμαι καλύτερος για να καθαρίσω τις τσάντες μου αφού τις χρησιμοποιώ έτσι ώστε όταν τα τραβήξω πίσω, δεν είναι γεμάτα με σκουπίδια.

Αυτά είναι τα ψηφίσματα μου, τι είναι δικές σας για το 2015;