Μπορείτε να πείτε πολλά πράγματα για τον δημιουργικό σκηνοθέτη Fendi Karl Lagerfeld, αλλά δεν μπορείτε να διεκδικήσετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει την αίσθηση του χιούμορ για τον εαυτό του. Η Fendi, ένα εμπορικό σήμα που ξέρει καθώς και οποιοδήποτε άλλο όταν έχει ένα χτύπημα στο χέρι του και πώς να μεγιστοποιήσει την επιτυχία του, άνοιξε την επίδειξη διαδρόμου πτώσης του 2014 (πλήρης κάλυψη των τσάντων της επίδειξης έρχεται το δρόμο σας το μεσημέρι) με ένα από τα Τα δημοφιλή σφάλματα της τσάντας της μάρκας στο βλέμμα του ίδιου του Lagerfeld, που κρατούσε ψηλά από την Cara Delevingne, έτσι ώστε ένας και όλοι να μπορούν να τραβήξουν σαφείς φωτογραφίες για το Instagram και πέρα. Καλά έπαιξε.

Ο Lagerfeld διαισθητικά κατανοεί καλύτερα από ό, τι σχεδόν οποιοσδήποτε άλλος στη μόδα πόσο ισχυρές στιγμές όπως αυτό το μικρό bug bug μπορεί να είναι – φωτογραφίες αυτής της γούνινης, μικροσκοπικής εκδοχής του εαυτού του αμέσως πλημμύρισε τα κοινωνικά μέσα μετά την παράσταση, και τα ανατολικά γουρουνάκια ξύπνησαν για να βρουν τον Lil Karl κοιτάζοντας πίσω σε αυτά από τα τηλέφωνά τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Fendi είχε το πιο σημαντικό μοντέλο στον κόσμο να το μεταφέρει. Η μάρκα υπέγραψε την Delevingne σε ένα Μιλάνο αποκλειστικό, οπότε η εμφάνισή της μαζί με αυτό το σφάλμα της τσάντας ήταν το μόνο που θα κάνει στους ιταλικούς διαδρόμους. Ήταν, σαφώς, το μόνο τέτοιο αξεσουάρ τσάντες που παρουσιάστηκε με αυτόν τον τρόπο. Με βάση τις πηγές μας, ο Lil Karl είδε τη σκιά του, οπότε προβλέπουμε έξι πολύ περισσότερους μήνες προ-πωλήσεων bug bug.

Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα από τα αρχικά γούνινα τσάντα του Fendi, ελέγξτε τον οδηγό μας για την προ-παραγγελία τους.

[Εικόνα μέσω Vogue.com]