Προσπαθούμε κανονικά να ανακαλύψουμε ένα πορτοφόλι ή τουλάχιστον κάτι που σχετίζεται με την τσάντα για τη σειρά μας για την Τετάρτη, ωστόσο, μερικές φορές, ακόμη και οι πιο ένθερμοι ενθουσιώδες τσάντας αποσπούν αποσπασματικές από όλους Από τα άλλα αναρωτιέται ότι ο κόσμος της μόδας έχει να προσφέρει. Σήμερα, είμαι απολύτως γοητευμένος από το Proenza Schouler το φθινόπωρο του 2011 πίσω από τις σκηνές από το Tommy Heap πάνω στο Jak & Jil, ιδιαίτερα αυτό το σχέδιο σε ένα απατηλά βασικό φόρεμα εκτύπωσης.

Κοιτάζοντας προσεκτικά την εργασία καθώς και την υλική τέχνη που πηγαίνει στο τυπικό φόρεμα proenza με κάνει να αμφισβητούμε γιατί οι άνθρωποι ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα σε άλλες μάρκες. Ο Jack McCollough καθώς και ο Lazaro Hernandez, οι ιδρυτές του Proenza Schouler, είναι τόσο σοβαρά αφιερωμένοι στην τέχνη των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων εκτός από την τελειοποίηση των δεξιοτήτων στυλ των ενδυμάτων, καθώς και από τη δαντέλα της άνοιξης του 2011 με τις παχύρρευστες δυτικές εκτυπώσεις που βλέπετε Εδώ, έχουν αναλάβει μερικές από τις πιο σκληρές και έντονες παραδοσιακές θέσεις εργασίας στην υλική επιχείρηση. Τα αποτελέσματα χρειάζονται πάντα έναν προσωπικό έλεγχο, εάν με οποιονδήποτε τρόπο είναι δυνατόν, καθώς και εγώ εξακολουθώ να ανακαλύπτω τον εαυτό μου έκπληκτος με το πόσο πολύ δουλειά πηγαίνει σε ένα φόρεμα.

Αυτό το φόρεμα δεν θα προσφερθεί μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, ωστόσο μπορείτε να αναζητήσετε τις παρούσες προσφορές του Proenza Schouler μέσω του net-a-porter.

Φωτογραφίες μέσω του Jak & Jil.